WEEKENDGUIDEN – UGE 8

WEEKENDGUIDEN – UGE 8

Fastelavn er mit navn, boller vil du have (måske). Hvis du, som mig, heller ikke har smagt på de populære fastelavnsboller, kan det være, det er i weekenden, du skal give det en chance. Det er i hvert fald fastelavnsweekend. Hvis du ikke orker, er det også okay. Denne weekends weekendguide i uge 8 står nemlig ikke i fastelavnens tegn. Den guider dig blandt andet gennem EP-release, hip-hop og mangfoldighed. Se med her, hvis du, ligesom mig, springer masker og falske tænder over.

Torsdag

Hip-hop og hotdogs

Sted: Det 3. rum hos Frontløberne. Jægergaardsagde 154 C Kl: 17.00-19.30 Mønt: 155 kr – med workshop og en hotdog

Hvis du er til hip-hop og hotdog, kan du finde den perfekte kombination hos Frontløberne på torsdag. Hip-hop og hotdog er en begivenhed af Club Curious.

Kl 17.00 kan du, sammen med Amanda Krogh Nielsen (musiker, danser og performer), danse dig svedig i dit tracksuit og sneakers. Amanda vil hjælpe dig med at finde “grounding” og til at få musikken ind i kroppen, når I sammen arbejder med nogle af hip-hoppens grund-grooves. Når du er svedig og færdig hopper I sammen i klubhuset. Her hygger og bygger I bygselv hotdogs. Du kan få en ristet med det hele også i den veganske udgave – begge udgaver med dén topping du ønsker.

Nyt liv i gamle bøger 

Sted: Godsbanen. Lokale: Trinbrættet (indgang 3G eller 3H) Kl: 08.00-22.00 Mønt: Gratis

På Godsbanen gemmer der sig gamle bøger, der bare venter på at blive fundet eller fundet igen. Du kan stadig nå Line Korreborgs udstilling BOGENS ANDET LIV og få alle dine sanser i brug ved at mærke, dufte og høre på bøger. Så hvis du trænger til noget gammelt-nyt og genfinde en kærlighed til bogen, du måske havde glemt, så smut på Godsbanen.

Fredag

Mangfoldighed i Mejlgade 

Sted: Mejlgade 50 A Kl: 16.00 Mønt: Gratis

Det bliver mangfoldigt i Mejlgade i weekenden sammen med “unge kreative og entreprenante århusianere” (facebook-begivenhed). Drømme kan blive hørt, og kreative ideer kan få plads og blive set. Det hele starter fredag kl. 16 med ferniseringen af Mathias Rolschaus 2. soloudstilling Det indre barn. En udstilling om at komme i kontakt med sit ‘lille jeg’. Der vil, udover fernisering, være popup bar, som SJASK står for. Her vil der være naturvine, du kan nyde til DJ Tob Ricketts og Daniel Potts.

Tjek også programmet ud for resten af weekenden, der sker mange ting på Mejlgade!

Lovis udgiver EP

Sted: Højtalere hjemme Tid: Når du har fri Mønt: Gratis

Fredag udgiver Lovis sin debut EP Uanset. Så hvis du har brug for en fredag hjemme og med ny musik i højtaleren, er dette en oplagt mulighed. Så skru helt op og nyd Lovis’ sanselige lydunivers. Se hvad Vink tidligere har skrevet om Lovis her

Lørdag

Snak i galleri 

Sted: Galleri Tese, Vestergade 49 Tid: 16.00-22.00 Mønt: Gratis

Der er talk i Galleri Tese på Vestergade på lørdag. Sarah Kamille inviterer Malthe Feierskov og Søren Birk Ebbestrup ind til en snak om udstillingen Asymmetri. Der vil være gennemgang af værkerne, interviews og digtoplæsning. Og selvfølgelig gode ting at købe i baren.

En eftermiddag med Shakespeare

Sted: Aarhus Teater  Tid: 16.00 Mønt: 80-350 kr

Historien om Romeo og Julie kender du måske nok. Men det gør den ikke mindre værd at tage i teatret for. Hvis du har lyst til at skulle ud på lørdag, er det en oplagt mulighed for at hoppe i det finere tøj og tage i teatret. Sæt dig ned og lade dig blive underholdt.

Søndag

Fastelavnsbolle crawl

Sted: Aarhus Tid: Åbent – udsolgt Mønt: 15 – 45 kr

Okay så sneg der sig et lille fastelavns-event ind alligevel. Hvis ikke du magter at bage selv, og skuffet skulle være vidne til, at alt remonce og creme flyder ud af bollen, kan du købe dem selv. Om du er til den med fløde, den med creme eller den med en lille hat på, er det garanteret, at der nok skal være noget til din smag. Men jeg tror, du skal tidligt op, hvis du skal være sikker på at nå at sætte tænderne i en. Jeg har hørt, de bliver hurtigt udsolgt.

Musik på Erlings 

Sted: Erlings Jazz- og Ølbar Nørreport 8 Tid: 20.00 Mønt: Gratis

Hvis du ikke er til fastelavnsboller men mere til jazz og øl, er der rig mulighed for det på Erlings. Fillé spiller: Et jazz-hiphop-projekt bestående af unge musikere fra Aarhus og Aalborg. De bestræber sig på at kreere et mangfoldigt og medrivende lydbillede.

 

Skriv en kommentar