OM VINKAARHUS

VINKaarhus er et online kulturmagasin med forankring i det aarhusianske kulturmiljø. Vi har fingeren på vækstlagets puls og har herunder en grundlæggende interesse for de mange kreative iværksættere og kulturelle frontløberes projekter i byen.
Redaktionen består af skribenter, fotografer, illustratorer, korrekturlæser og en tech-person med passion for Aarhus, samt en kæmpe drivkraft for at formidle byens historier til jer.
Vores forskellige interesseområder og faglige baggrunde skaber et dynamisk miljø på vores redaktion, hvilket afspejles konkret i dén diversitet, der kendetegner både vores artikelunivers samt vores sociale og faglige begivenheder.
Vi bedriver en skæv vinkel på den klassiske kulturjounalistik ved at inddrage den personlige vinkel i vores arbejde. Det gør artiklerne mere levende, og læserne kan på dén måde forhåbentligt fornemme hvem, der sidder bag tasterne.
 
Mens andre medier har målgruppen for øje, skriver vi for og i øjenhøjde med vores. Vi er aktivt deltagende i og evigt nysgerrige på kulturmiljøet i byen, hvilket VINKaarhus meget gerne skulle afspejle.
Vi favner bredt i vores indhold, lige fra de små undergrundstiltag til de helt store, mere mainstream ting og begivenheder. Vores engagement i den aarhusianske kulturjungle har således resulteret i gode relationer og samarbejder med mange forskellige kulturinstitutioner i Aarhus – store som små.
Udover at hylde kulturen med en personlig vinkel har VINKaarhus dén styrke, at vi også stiller os kritiske over for vores egen by. Vi er meningsdannende, debatskabende, og vi ønsker at sætte tanker i gang hos vores læsere.
God fornøjelse med læsningen!

//VINKaarhus