Weekendguiden – uge 45

Weekendguiden – uge 45

Indtil videre har vi kunnet undslippe mundbind og nedlukninger i forhold til at komme ud og få oplevelser i forbindelse med kulturlivets udbud. Mens vi i skrivende stund kan skåle på det, har Weekendguiden kigget lidt rundt og byder her på oplevelser, som er tilgængelige i denne uge:

Torsdag

FORFATTERGUDSTJENESTE MED RASMUS NIKOLAJSEN

Sted: Sankt Lukas Kirke Kl.: 19 – 20:45 Mønt: Gratis

Når mørket falder på, inviterer det til refleksion og fordybelse gennem litteraturen – på torsdag er der mulighed for at komme med til litterær gudstjeneste, når Sankt Lukas Kirke åbner dørene til forfattergudstjeneste med digter Rasmus Nikolajsen:

Kom med og få pulsen helt ned, når man i fællesskab samles om poesiens muligheder.

Rasmus Nikolajsen er en dansk digter, som debuterede i 2000 med Digte om lidt. Siden har han udgivet en række digtsamlinger og en lyrisk rejseroman. Et centralt træk for Rasmus Nikolajsen er, at han remixer ældre tekster, sange, talemåder mv. og på den måde skaber en lyrisk collage, hvor ordene får en ny mening, fordi de sættes i en ny ramme, samt har skønheden som et centralt omdrejningspunkt i sit forfatterskab.

Efter gudstjenesten er der samtale med og spørgsmål til forfatteren.

FREDAG

GIN-TONIC FESTIVAL

Sted: Ridehuset Kl.: 14-17 og 18-21 Mønt: Fra 245 til 345,-, alt afhængig af tidsrummet

Når det er mørkt, er der altid én ting, som kan løfte humøret – alkohol!

Spøg til side – på fredag kan man medbringe ven, kæreste eller selv din bedstemor, hvis hun kan tåle mosten, når Gin-Tonic Festival udfolder sig i Ridehusets rammer. Der bliver mulighed for at dykke ned i en række smagsoplevelser for både gin-entusiasten, samt hvis du er mere grøn i feltet.

På festivalen kan du opleve mange forskellige Gin-&-Tonic-produkter ganske gratis efter betalt billet. Du får dit eget personlige glas, og kan derefter smage dig frem til dine favoritter. Ved alle stande kan du købe Gin-flasker og Tonic til særligt gode festivalpriser.

Køb billet til eventet fredag d. 12. november lige her.

 

LØRDAG

 

FORPLANTNING – EN FUCKING SLAGMARK

Sted: Teater Svalegangen Kl.: 16:00 Mønt: Normalpris 235,-, studerende over 25 år – 145,- og unge under 25 år – 75,-

Hvis man slog sig lidt på gin & tonics i løbet af fredagen, er den bedste kur en tur i teatret. Det er der råd for om lørdagen, hvor Teatret Svalegangen spiller deres egenproduceret forestilling Forplantning – En Fucking Slagmark for tiden:

Den står på komedie, når Danmarks reproduktive tilstand undersøges igennem 27 diverse roller, der alle står i hver deres unikke situation. Donorvalg, mikroinsemination, Downs-børn, ufrivillig abort, ligestilling og meget mere bliver behandlet med kærlig hånd på de skrå brædder.

Køb billet til teaterforestillingen Forplantning – En Fucking Slagmark lige her.

 

MUSIKBANKO PÅ VINSTUEN

Sted: Vinstuen Kl.: 18:00 Mønt: Gratis, udover øl- og drinksindkøb, som er på egen regning

Kombinationen af banko og musik er en ren vinder hos de fleste – det eneste som kræves af dig er, at du folder lytteklapperne ud og får markeret dine felter korrekt. Ellers vanker der!

På lørdag kan du hive venner og bekendtskaber med, når der spilles MusikBanko på Vinstuen. Det er næsten almindelig banko, men tallene er byttet ud med musiknumre, som man måske kan regne ud.

Kom og hyg igennem, og bring dit bedste humør!

Link til Facebook-eventet kan findes lige her.

 

SØNDAG

VILD MED ORD – BIRGITHE KOSOVIC OG ALEXANDER MAYA LARSEN

Sted: Godsbanen i Remisen Kl.: 14:00 – 17:00 Mønt: 150,-

Vild med ORD – Aarhus’ helt egen litteraturfestival – afholder et event på søndag, hvor du har muligheden for at stifte bekendtskab med forfatter Birgithe Kosovic og Alexander Maya Larsen.

Samtalerne med moderator Asger Nørkær Nielsen vil kredse om tematikken HJEM – hvor hører vi hjemme, hvad betyder hjem for forfatterskabet, og hvilken rolle spiller HJEM i deres respektive værker?

Køb din billet til det litterære arrangement lige her.

// Coverbillede: VINKaarhus

Skriv en kommentar