Weekendguiden – Uge 4

Weekendguiden – Uge 4

Eksaminerne synger på sidste vers, og måske er denne weekend sidste chance for at nyde friheden inden semesterstart lige rundt om hjørnet. Jeg har samlet et bredt udvalg af muligheder for at undgå kedsomhed den kommende weekend, som favner både dig med løse hofter og dig, der foretrækker et lavere tempo (som eventuelt kan kombineres med kage og øl). 

 

Torsdag

//Foto: Facebook begivenhed

 

Stereo – Recoil Performance Group

Sted: Bora Bora. Kl. 19:30. Mønt: 150 kr. (90 kr. For studerende/pensionister) 

Hvis du er interesseret i en anderledes danseoplevelse, hvor en del af performancen involverer 3D-briller, så smut ned på Bora Bora torsdag og lad dig opsluge af Recoil Performance Groups grafiske performance, der blandt andet leger med forholdet mellem virkelighed og illusion.

 

Fernisering Kunst for alle 2018 Ridehuset 

Sted: Ridehuset. Kl. 16. Mønt: 50 kr. 

Kom til fernisering på Kunst for alle torsdag i Ridehuset. Der vil være DJ og cocktails og ikke mindst mulighed for at se kunst fra 50 forskellige kunstnere. Udstillingen er åben for alle hele weekenden.

 

Fredag

//Foto: Facebook begivenhed

 

August Rosenbaum (solo) 

Sted: TAPE. Kl. 20. Mønt: 100 kr. (90 kr. i forsalg) 

Hvis du mangler en god idé til at kickstarte weekenden (og måske endda at fejre eksamen er overstået), så får I min varmeste anbefaling til at overvære pianist og komponist, August Rosenbaum, der blandt andet har samarbejdet med MØ og Quadron, fredag aften på TAPE. Han beskriver koncerten som ”en hypnotisk rejse gennem mørke, pulserende klangflader.”

 

Busy Feet’s Årlige Nytårskur

Sted: Gyngen. Kl. 19. Mønt: Gratis

Hvis du er mere til disco og soul-rytmer, bør du slå vejen forbi Gyngen fredag aften, hvor bandet Busy Feet spiller op til dans hele aftenen. Bandets repertoire trækker på alt det bedste fra 70’er og 80’ernes disko og omfatter hits fra både Kool & the Gang og The Jacksons.

 

Lørdag

//Foto: Facebook begivenhed

 

Laugets 5 års fødselsdag 

Sted: Vesterlauget Kl. 16. Mønt: Gratis  

Slå vejen forbi Vesterlauget, der lørdag eftermiddag åbner dørene til deres fem års fødselsdag. Selvom fredag nat blev til morgen, kan du stadig nå kagemand og (reparations?) bajer, som først bliver serveret fra kl. 16. Tillykke til dem!

 

Kosmonauterne: Live impro comedy 

Sted: Teater Katapult. Kl. 20. Mønt: 100 kr. 

Hvis du har lyst til en aften med potentiale for at få aktiveret lattermusklen og samtidig blive udfordret med comedy, hvor intet er givet på forhånd, er dette eventet for dig! Kosmonauterne besøger Aarhus denne lørdag hele vejen fra Fyn og udfordrer comedy-genren i en interaktivt setup, hvor et af grundelementerne er inputs fra publikum.

 

Søndag

//Foto: Facebook begivenhed

 

Søndagsdokumentar

Sted: Dokk1. Kl. 14. Mønt: Gratis 

Hvis du har søndagsblues over, at weekenden snart er forbi eller bare har brug for at tænke på andet end tømmermænd eller eksamen, så tag forbi Dokk1 og lad dig opsluge af en ”af verdens bedste dokumentarfilm”. Denne søndag viser de Gimme Danger af Jim Jarmusch fra 2016 om Iggy Pop and The Stooges og garagerockens gennembrud.

 

D3DA Audiodesign koncert 

Sted: Dome of Visions fra kl. 14. Mønt: Gratis 

Du kan også gå i en anden retning og få kureret søndagsblues eller tirret din høresans til koncert med Audiodesign-uddannelsen, der udfordrer det franske D3DA koncept i Domens 32 kanalers lydsystem. Jeg spår en anderledes lydoplevelse, som man kan svinge forbi helt indtil kl. 22.

 

Skriv en kommentar