WEEKENDGUIDEN – UGE 3

WEEKENDGUIDEN – UGE 3

Måske er eksaminerne overstået, eller måske har det nye år bare lige så stille fundet sin gang. I hvert fald plejer midten af januar at være en lidt sløv og mat tid. Så i denne uge er der lagt op til en doven weekend dedikeret til film, poetry slam, secondhand-shopping og en enkelt dansefest. 

TORSDAG

//Foto: fondenvoxhall.dk begivenhed

 

WILD STYLE – ATLAS & VOXHALL MUSIKFILMFESTIVAL 2018

Sted: Øst for Paradis Kl.: 20.00 Mønt: 25 kr.

Der er stadig et par film med ledige billetter til Atlas & VoxHall Musikfilmfestival i Øst for Paradis, der løber fra d. 15. til d. 19. januar. Bl.a. kultfilmen Wild Style fra 1983. Filmen anses for at være den første hiphop-film og byder på lækre moves ‘n’ grooves. Dørene åbner kl. 19.30, og filmen begynder kl. 20.00.

 

‘SOLSTICE STUDY WITH 72 SPEAKERS BY 6 COMPOSERS ON OPPOSITE COASTS OF ONE SEA’

Sted: Væksthusene og Botanisk Have Kl.: 17.00-19.00 Mønt: 50 kr. (Gratis u. 18 år)

Et værk med en lang titel, men som alligevel siger det hele. Værket, der kan opleves både torsdag og fredag, er frugten af et to-årigt samarbejde mellem seks danske og lettiske komponister, der har skabt en helhedsoplevelse gennem dramaturgiske greb og et 3D-lyddesign af de 72 højttalere, der udgør Væksthusenes lydsystem. Mød op og se, lyt og mærk.

 

FREDAG

// Foto: Facebook begivenhed

 

POETRY SLAM I DOKK1

Sted: Dokk1 Kl.: 19.00 Mønt: 20 kr.

Poesien træder ud ad bøgerne og væk fra romantisk recitering, når denne wordfight finder sted på Dokk1. Et populært arrangement, som allerede har været udsolgt, men som nu er flyttet til Store Sal, så endnu flere kan være med.

NATKIRKE MED TONER AF LUKAS EAGLEROAD

Sted: Vor Frue Kirke Kl.: 19.00-23.00 Mønt: Gratis

Har man behov for lidt mere ro på, kan man besøge Natkirken i Aarhus, som afholdes hver tredje fredag i måneden i Vor Frue Kirke. Denne fredag er årets første natkirke, hvor man kan indsnuse en mørk kirkes atmosfære, kl. 22.00 med toner af Lukas Eagleroad.

 

LØRDAG

// Foto: Studenterhus Aarhus – Facebook begivenhed

 

SECONDHANDBAZAR

Sted: Studenterhus Aarhus Kl.: 12.00-15.00 Mønt: Gratis

Januar er tiden for fornuftige beslutninger, og er det lykkedes at undgå diverse januarudsalg, kan man med god samvittighed tage en secondhand-shoppetur i Studenterhuset. Eller endnu bedre: tømme skabet og selv sælge ud. Det er gratis at shoppe, og hvis du vil sælge ud af gemmerne koster en stand 200 kr. / 120 kr. for medlemmer.

 

NYTÅRSKUR: FRA BALKONEN M. NORSK NYTÅRSBORD

Sted: Øst for Paradis Kl.: 14.00-17.00 Mønt: 130 kr. + 5 kr. i gebyr

Lækker lørdag med film og kaffebord? Øst for Paradis holder nytårskur af den søde slags, når de viser den nye, norske film Fra Balkonen, der i højere grad end almindelige nytårsforsæt kan få dig til at tænke over dit liv, dine valg og din fremtid. Filmen efterfølges af kaffebord med norske lækkerier. Drittkul.

 

AARHUS GROOVEGROUND PARTY

Sted: Dome of Visions Kl.: 19.00 Mønt: Ikke oplyst

Dans under stjernerne i en boble af lækker housemusik, når Aarhus Grooveground inviterer til fest i Dome of Visions. Aarhus Grooveground er et nyt community for housemusikere baseret i Aarhus. Mød dem til deres første event til denne fest og find dine favoritbeats at danse til. Dørene åbner kl. 18.00, og festen slutter kl. 02.00.

 

SØNDAG

// Foto: Facebook begivenhed

 

HABENGUT MARKED – Kæmpe loppemarked på Godsbanen

Sted: Den Rå Hal, Godsbanen Kl.: 10.00-15.00 Mønt: 20 kr.

Har du ikke fået helt nok af loppemarked, kan du smutte en søndagstur til Godsbanen til endnu flere skønne lopper i Den Rå Hal. Trænger du til kaffe, kage og sandwich, kan du også købe det. Tid til at få dekoreret den kaminhylde.

 

TESTOSTERONFYLDT TØMMERMÆNDSSLAM

Sted: Café Under Masken, Godsbanen Kl.: 19.00-21.00 Mønt: Gratis 

I denne tid, hvor kvindernes stemmer for alvor får lov at trænge igennem, er det måske ok lige at lade mændene få lidt ørenlyd.  Fem af slagsen slammer på denne aften om, hvorfor det kan være hårdt at være mand i 2018. Publikum er dommere, så jeg håber, at en masse kvinder kommer og vurderer dette mandsperspektiv. Jeg forudser en interessant aften.

 

Skriv en kommentar