Weekendguiden – uge 27

Weekendguiden – uge 27

Fortvivl ej hvis dit sommerhumør dalede en smule efter Danmarks smertefulde exit ud af VM! VINK’s weekendguide hjælper dig på vej mod glæden igen med sjove og spændende events i Aarhus den kommende weekend! Der er noget for enhver smag, og jeg lover godt humør og noget, du kan snakke om til din næste fest!

 

TORSDAG

Kom til oplæg om sprøjteorgasmen med erfarne sexologer! // Foto: Facebookevent

 

Sprøjteorgasme til 50 kr.

Sted: Ringkøbingvej 7. Kl.: 10.00 & 15.00. Mønt: 50 kr.

Hver dag i uge 27 holder sexologer fra Haugaard Institution oplæg om de mange forskellige orgasmer. Denne torsdag står programmet på sprøjteorgasmen, og hvad det er for noget! Alle nysgerrige sjæle er velkomne – både mænd og kvinder! Alle har tøj på, og der er ingen dumme spørgsmål, så det eneste, du skal have med, er ja-hatten og en flad 50’er. Kom og bliv klogere på kroppen på en hed torsdag!

 

Dans dig glad

Sted: Bispetorv. Kl.: 17.00-19.00. Mønt: Gratis.

På Bispetorv loves der glad dans for alle, der vil være med. Det er både gratis og også for folk uden erfaring med dans! Det eneste, du skal gøre, er at møde op! Denne torsdag vil Freja Steffens guide os igennem et såkaldt ”mentalt frikvarter”, hvor vi skal lære simple dansetrin til fede rytmer og have det sjovt med dansen, os selv og de andre. Kom og bliv godt glad i låget!

 

FREDAG

Portrætterne i fotoserien er en hyldest til ugandiske kvinders selvtillid, udstråling og stil. // Foto: Facebookevent

 

Kampala Street Fashion

Sted: Dokk1. Kl.: Alle dage i åbningstiden på Dokk1. Mønt: Gratis.

Føles din stil til tider kedelig og træls? Så kom og skyd weekenden i gang med et modeboost! Oplev designer Marie Visti Hansen og fotograf Jjumba Martins fantastiske kvindeportrætter fra Ugandas hovedstad Kampala. Portrætterne viser de ugandiske kvinders mod og selvsikkerhed i både deres udstråling og stil! Kom og bliv inspireret af de fantastiske og kreative kvinder, der både mikser nyt, brugt og traditionelt, afrikansk tøj og viser det frem med en kraftfuld selvtillid.

 

Tarteletter og fri fadøl

Sted: Den Gyldne Kro. Kl.: 17.00-19-00. Mønt: 149 kr.

Er du stadig trist over Danmarks exit fra VM? Jamen så kom og få en dansk madklassiker, som med garanti vil løfte dit humør; Nemlig en portion tarteletter og derudover så mange kolde fadøl, du kan drikke, til en billig pris! Invitér din bedste ven eller sød én ud til en klassiker! Skål for fa’en! 

 

LØRDAG

Lørdag kan du opleve det melogiske band Trees in Toronto foran musikhuset helt gratis! // Foto: Facebookevent

 

Gratis koncert med Trees in Toronto

Sted: Foran Musikhuset.  Kl.: 13.00. Mønt: Gratis.

Savner du festivalsstemning med duften af nyopknappede øl, høj sol og glade mennesker? Så kom med til koncert på Musikhusets nye udendørs scene lige midt i Spejlbassinet på lørdag! Tag en øl og en god ven under armen og vær med, når Trees in Toronto spiller melodisk og energifyldt rock! Dét er festivalstemning lige dér – og så endda helt gratis! Det kan kun blive en fantastisk start på din lørdag!

 

Bagagerumsmarked

Sted: Teatergaden 1. Kl.: 10.00-15.30. Mønt: Gratis.

Den støvede globus, farmors gamle retrotelefon og mors cowboyboots får nyt liv, når der bliver solgt ud af folks gemmere til bagagerumsmarked foran teatret lørdag! Tag et kig – det er ganske gratis, og måske finder du noget, som kan give dine hvide vægge et helt særligt præg! Om ikke andet er der bare noget helt særligt over at bevæge sig gennem folks gamle historiefyldte sager. Kom og bliv inspireret og prut afsted med os andre krejlerkonger!

 

Film om mormor

Sted: Vestergade 62. Kl.: 15.00-19.00. Mønt: Gratis.

Kom til et spændende event på Aarhus Artspace, hvor Karen Bohøj vil vise sin film TOVE, hvor der efterfølgende vil være workshop, kage og kaffe. Bohøj har fulgt sin mormor og filmet hende igennem to år og formulerer igennem denne film spørgsmål om livet efter døden, hvordan vi kan skrive vores egen historie, og ikke mindst hvad vi giver videre til andre mennesker.

 

SØNDAG

Pilgrimsfortællinger og gammel visdom bliver formidlet i de smukke omgivelser i Dome of Visions nu på søndag. // Foto: Facebookevent

 

Pilgrimsvandring for kvinder

Sted: Dome of Visions. Kl.: 12.00-14.00. Mønt: Gratis.

Denne dejlige eftermiddag kan du komme og høre kvinder fortælle om deres pilgrimsvandringer i Mols Bjerge, og de budskaber de har taget med sig derfra om gamle kraftsteder og fra naturen. Der vil blive snakket om gammel visdom, balance i og omkring os, som vi alle sikkert kan lære en masse af. Kom og oplev disse fortællinger i fantastiske omgivelser i Domen på havnen med sodavand eller kaffe fra caféen.

 

Skriv en kommentar