WEEKENDGUIDEN: SPOT 2019 DAYPARTIES

WEEKENDGUIDEN: SPOT 2019 DAYPARTIES

Spot Festival 2019 er rundt om hjørnet, og weekenden står i opdagelsens og musikkens tegn. Ikke nok med koncerter byder SPOT på en række dayparties. Vi guider her til et lille udvalg.

 

Torsdag

// Foto: Aarhus Volume

 

Åbningsaften med Aarhus Volume

HVOR: Margrethepladsen (Scandinavian). KL.: 18.00-01.00.

Ballet åbner, når Aarhus Volume inviterer til åben gadefest torsdag aften mellem Scandinavian og Godsbanen. Det bliver intet mindre end sommerlækkert og full on volume, når blandt andet Emil Kruse og AV AV AV går på scenen. Stærk start på denne sæsons SPOT (hvis vi skal gå hen og bruge sportslingo).

 

Fredag 

// Foto: RECession

 

RECession Dayparty X SPOT

HVOR: Klostertorvet. KL.: 15.00-18.30.

Fredag sker det nede på Klostertorv, og her er det RECsession, der står for løjerne. Det bliver nærmere bestemt i shoegaze og dremppop-genren. Også helt ok til eftermiddagssol og øl, simpelthen. Hvem spiller? Jo: Twin Dive, Catch The Breeze, Rýk og Phosphor Kid. Tjek det uj’.

 

Lørdag

// Foto: Sydhavnen

 

SMAL x Sydhavnen // SPOT Sydhavnen

HVOR: Sydhavnen (Jægergårdsgade 154). KL.: 16.00-23.59.

Det her bliver dælerme fedt! Undertegende er selv super spændt på denne begivenhed. SMAL inviterer til en aften med elektronisk og eksperimentel musik. Hold især øje med Louise Vind Nielsen & Ignacio Cordóba og ZRN for spændende ambient music. Anyhow, tænker du: “Hold fast, jeg skal sgu da med,” så er det MEGET vigtigt, at du følger linket, da begivenheden bruger venteliste.

 

UHØRT Dayparty x SPOT 2019

HVOR: Tir Na Nog. KL.: 13.00-17.00.

Det bliver lidt mindre uhørt, når UHØRT inviterer til dayparty på Tir NA Nog. Det bliver et godt mix af spændende navne og forskellige genrer. Giv især lige Turquoise Sun og Paper Cranes et lyt. Ganske glimrende.

 

Dayparty på Sydhavnen

HVOR: Sydhavnen (Jægergårdsgade 154). KL.: 10.00-17.00.

Os og hele banden fra Sydhavnen inviterer også til en hyggelig dag i vores vante miljø. VINK, Nordic Room, Tapetown, Lydhavnen, Favorite things og Yachtvej byder på spændende navne, som alle er værd at holde øje med. Glæd dig til alt fra godteposen, blandt andet Fejl40, som vi ser meget frem til at præsentere for jer. Ses!

 

Søndag

// Foto: Øst for Paradis

 

SPOT x Øst for Paradis

HVOR: Paradisgade. KL.: 09.30-16.00.

Ej okay, tømmermændene skal ikke plejes andre steder end lige præcis her. Øst for Paradis sørger som altid for god forplejning med film, musik og masser, masser, MASSER af kaffe. Må solen skinne på Paradisgade på søndag, vi glæder os.

 


God SPOT og god fest til alle. Hold øje med VINK i løbet af dagene, hvor I kan se frem til vilde artikler og endnu en guide – denne gang til Roots’n’Hybrid.  

Skriv en kommentar