WEEKENDGUIDEN

WEEKENDGUIDEN

Festivalgængere jokker garanteret rundt i mudder lige nu, springer brusebadet over for fjerde dag i streg i løbet af denne uge, men har det FOR FEDT. Er du ikke én af de mange tusinde på Roskilde Festival, så frygt ej: Vi har nemlig skræddersyet en weekend, som passer helt perfekt til dig! Du vil føle, at du (næsten) ikke går glip af noget.

 

TORSDAG

Gør dig selv en tjeneste og fyld dig med billige drinks på en torsdag – du har fri, for fa’en! // GIF: Giphy

 

PF præsenterer: SOMMERFESTEN 2017

Kl. 15:00-02:00. Mønt: Medlem: 80 kr, Ikke-medlem: 125 kr.

Politologisk Forening (PF) har arrangeret one hell of a party, og du er inviteret. Dørene er åbne mellem kl. 19 og 21 til denne famøse sommerfest, hvor du og alle de hundrede andre kan vinke farvel til eksamensperiode, sved og tårer og sige hej til sommeren. Og måske også møde nogle af de søde studenter, der tuller rundt i byen disse par uger. Dem kan du jo byde på en drink til blot 15 kr. eller en White Russian til 20 kr.? What’s not to like?!

……………………………………………………………………………………………………………………………………………………

FREDAG

TV2 har været aarhusiansk pop-/rock-band siden 1981 – mød gutterne på fredag. // Foto: TV2 Biografi

 

Fernisering: HVID af Anni Bundgaard

Kl. 16:00-18:00. Mønt: It’s for free, yah!

På Godsbanen kan du opleve Anni Bundgaards soloudstilling, der er inspireret af minimalismen. Udstillingen viser Bundgaards fortolkning af farven hvid, som hun maler i flere nuancer som “udvidede malerier”. Anni Bundgaard vil selv være til stede i de to timer, så hør hende fortælle om, hvilken betydning farven har for hende som kunstner.

 

FED FREDAG: TV2 (!!!)

Kl. 20:00-23:00. Mønt: 125 dask

Så, venner. Nu bliver det vildt. Med 35 år på bagen ved de ældre herrer i TV2 altså, hvordan man skruer en rigtig fest sammen. På fredag kan du (ja, også du, den yngre!) rocke til “De første kærester på Månen”, “Hele verden fra forstanden” eller hvad end, der er din yndlings TV2-sang. Online billetsalg lukker torsdag, og derefter kan billetterne kun sælges ved indgangen. Så hiv din ven eller sågar din mor eller far under armen og dans under træerne i Tivoli Friheden!

.

HAPPY HOUR PÅ FAIRBAR

Kl. 16:00-18:00. Mønt: Afhænger af, hvor ‘happy’ du er.

Inden koncerten med Tv2 kan du jo passende svinge forbi Fairbar på fredag. Her kan du nemlig få en smagsprøve på en valgfri øl, når du køber en fadøl. Dækker det tilbud ikke din tørst, kan du få en Gin ‘n’ Tonic for – hold nu fast – sølle 35 kr. Kanon!

 

DOUBLE RAIN BOW – SIDSTE FEST!!

Kl. 18:00. Mønt: Almindelig entré

En mindre skandale er hændt: Double Rainbow lukker og slukker. Men lad nu ikke det hele kun være trist, for heldigvis bliver vi budt på en sidste dans på floor. Der er sørget for grill og hygge fra kl. 18, farvelknus og DJ’s hele natten.

 

LØRDAG

Scenen til Røde Orm finder sted på taget af muséet, så alene scenes placering er et besøg værd. // Foto: Artikel/DR.dk

 

Århus Yogafestival 2017

Kl. 16:00 (fra fredag) til 16:00 på søndag. Mønt: 350 kr

Begivenheden varer fra fredag d. 30 juni – søndag d. 2 juli. Gennem hele weekenden vil lokale instruktører undervise i yoga udendørs og meditiation – og mindfulnessworkshops indendørs. Desuden vil der være boder, hvor du både finder mad og yogatøj. Se du at komme af sted!

 

STRIKKECAFÉ PÅ DOKK1 – yes!

Kl. 13:00-16:00. Mønt: Gratis, men medbring strikkegrej.

Lån bare garn og pinde af din mor eller bedstemor, men det er altså slut med at tro, at strikkeriet kun er for ældre! Strikketøj er helt ideelt til solbadning lige såvel som til en regnvejrsdag på sofaen, så kom du bare igang! På Dokk1 er der helt sikkert folk til at hjælpe dig, når du fumler med garn og spænder alle muskler i din ømme nakke, men tro mig: Når du først lærer det, er det afslappende, socialt og praktisk at kunne strikke.

 

TEATER: RØDE ORM

Kl. 20:30. Mønt: 125-150 kr (i weekender, ellers fra 95 kr.)

Denne weekend byder også på ‘last chances’, for på lørdag slutter fortællingen om Røde Orm af med et brag. Taget på Moesgaard Museum er i en periode forvandlet til et helt unikt sceneshow skabt af Det Kongelige Teater, Aarhus 2017 og Musegaard Museum. Men skynd dig, for der er allerede snart udsolgt. Køb billetter her.

.

En sommeraften med vores kære Kim Larsen og Kjukken

Kl. 18:00-23:30. Mønt: 435 kr. 

Sammen med mere end 600 andre kan du på lørdag opleve den herlige Kim Larsen & Kjukken, når flere af klassiskerne gennem 45 år spilles igennem. Vi garanterer en hulens masse gang i den, når Hr. Larsen fyrer op for stemmebåndet. Det hele foregår på Riisvangen Stadion, og dét må vi altså ikke gå glip af!

 

SØNDAG

Nu da eksamensperioden er slut og sommeren på vej, er Sunday for alvor Funday. // GIF: Giphy

 

SOMMER I DEN GAMLE BY

Kl. 10:00-18:00. Mønt: 135 kr.

Skal den sidste del af weekenden bare byde på ren ‘hygge’, så tag et smut forbi Den Gamle By. Her åbnes der nemlig op for de sommerglade gæster, som kan få lov at smage på gammeldags hindbærbrød hos byens bager eller blot tage sin egen madpakke med.

.

Bagagerumsmarked på Ingerslevs Boulevard

Kl. 10:00-16:00. Mønt: Gratis, men koster, hvis man er tosset med genbrug.

På søndag gentages succesen på Ingerslev Boulevarden i hjertet af Aarhus. Her kan du gøre gode kup hos private stande. Der må pruttes om prisen, og overskuddet går til sociale og velgørende formål. Det lyder som en aftale, vi godt kan gå med til.

.

MINDFULNESS MED SANG

Kl. 19:00-21:00. Mønt: Gratis

Start måneden med fornyet, god energi, når dette event på Dome of Visions bevæger sig ind i vores sind med klang og musik. Din eneste opgave er at medbringe et liggeunderlag og eventuelt et tæppe eller pude, så du kan ligge behageligt og forkæles af melodierne. Det lyder rimelig overkommeligt, ing?

 

Ha’ nu en forrygende weekend!

// Anne Sophie Mikkelsen

Skriv en kommentar