WEEKENDGUIDEN

WEEKENDGUIDEN

Weekendguiden forstår, hvordan det er at have tomme lommer, selvom måneden ikke er ovre endnu. Derfor har vi stykket en weekend fyldt med dans, kunst og tid til afslapning i nye rammer sammen til dig, hvor du kan møde nye mennesker og have det sjovt med gamle venner – helt gratis.

 

FREDAG

Tag på kollektiv kaffedate på Lynfabrikken!

Tag på kollektiv kaffedate på Lynfabrikken!

 

LIKEMIND kaffedate

Kl. 08.00. Mønt: Gratis.

Du vågner fredag morgen. Det er sommerferie, måske bare din fridag, men sandsynligheden for, at tunge skyer dækker for solen, er stor. Det betyder ikke, at du skal blive liggende i din seng, du skal op og have morgenkaffe. Denne fredag har du mulighed for at drikke din kaffe et andet sted end i dit køkken og med andre mennesker, end du plejer. Tag forbi LYNfabrikken, og mød dine nye venner. LIKEMIND arrangerer hver tredje fredag i måneden en kollektiv kaffedate, hvor den eneste agenda er, at der ikke er nogen. Det er ganske simpelt kaffe med nye mennesker. Helt enkelt. Du har sparket din weekend i gang.

 

Skak på rampen

Kl. 10.00. Mønt: Gratis.

Efter du har fået din morgenkaffe, kan du tage en ny ven med til endnu et roligt arrangement. På Dokk1 har du nemlig mulighed for at lære at spille skak, eller øve dine træk, hvis du allerede har luret spillet.

 

JAZZ & MAD ved Ridehuset

Kl. 11.00. Mønt: Gratis.

Fra onsdag-lørdag holder Kødbyens Mad & Marked til ved Officerspladsen mellem Ridehuset og ARoS. Markedet er åbent fra 11-21 og byder på masser af aktiviteter og spændende stadeholdere! Drop madlavningen og forkæl dig selv med en af de spændende retter markedet tilbyder! Torsdag og fredag er der banko med gode præmier, så find bankohumøret frem og mød op til en formidabel aften!

 

LØRDAG

Is smelter, lyd vokser. // Foto: Facebook

Is smelter, lyd vokser.

 

Bjørn Dam Larsen / MELT

Kl. 14.00. Mønt: Gratis.

Se ting smelte. På Aarhus Artspace udstiller Bjørn Dam Larsen en udstilling, der er en fusion mellem lyddesign og kunstinstallation. Istapper, der smelter, drypper og registreres af en computer og dermed danner musik. En forventet smuk oplevelse.

 

The most wuthering heights day ever

Kl. 15.00. Mønt: Gratis.

I en rød, flagrende kjole danser Kate Bush rundt i naturomgivelser i musikvideoen til sit romantiske kæmpehit Wuthering Heights. Nu er det din tur. Lørdag er nemlig the most wuthering heights day ever. Inspireret af en video fra England, hvor en stor gruppe mennesker danser rundt på en mark til Bush’ hit, klædt i røde kjoler og parykker, har Ild I Dit Ansigt arrangeret en lignende begivenhed syd for Højbjerg. Se videoen her og gør dig klar til at danse.

 

Motown Sound Engineers

Kl. 23.30. Mønt: Gratis.

Har du ikke fået nok af at danse? Så fortsætter festen heldigvis. Lørdag nat er der nemlig musik, der kan danses til, på HeadQuarters. Fra klokken 23.30 er der DJ’s, der spiller op til funk, soul og disco, som giver dig lyst til at flytte fødderne i trompetbukser. Inden da er der tre koncerter fra kl. 16 som en del af Aarhus Jazz Festival. Overvej derfor at komme tidligere, læg 30 kr., og dans endnu tidligere.

 

SØNDAG

giphy (2)

Kig forbi Ålborggade søndag aften og deltag i meditationen!

 

Pip // M.B. Pedersen

Kl. 15.00. Mønt: Gratis.

Når du er færdig med at danse hele lørdag nat, skal du måske bare hjem og hvile fødderne og lade søndagen stå i et roligt tegn. Imens du dansede, arbejdede M. B. Pedersen på en udstilling, som du kan komme og se ved Aarhus Artspace i Vestergade. Der vil være fuglefløjt og jingles. Er du til gengæld ikke ved at dase om natten til søndag, kan du allerede der lægge vejen forbi Artspace og se kunstneren i aktion i løbet af natten.

 

Åben meditationsaften

Kl. 18.30. Mønt: Gratis.

Det er altid en god idé at slutte sin weekend af med rigtig afslapning, så du er klar igen til næste uges udfordringer. Søndag aften er der delvis guidet meditation i Ålborggade, som er en perfekt mulighed for at få ladet dansefødderne op og blive klar til mandag. Kan du lide det, kommer du bare igen næste søndag – det er nemlig et arrangement, der vender tilbage hver uge.

 

Nyd dansen og rigtig god weekend // Anna

Coverfoto: Dennis Kristensen

 

Skriv en kommentar