VINK guider: Danmarks Grimmeste Festival 2015

VINK guider: Danmarks Grimmeste Festival 2015

Forvent elektroniske firkanter, musik der ikke kan defineres og dét at gå på opdagelse, når VINK giver sine bud på, hvad du skal lave til dette års Grimfest. 

 

I dag begynder Danmarks Grimmeste Festival // Foto: Grimfest

 

Danmarks Grimmeste Festival, også kaldet ‘Grimfest’ eller ‘Danmarks Grimmeste’, skydes i gang i dag med et imponerende line-up af spændende musik. Vi holder meget af denne lille festival, der blev afholdt første gang i 2004 og fungerede dengang som en forvokset havefest med fokus på hyggen og det skæve. Festivalens navn er et modstykke til ‘Danmarks Smukkeste Festival’ og viser blot, at festivalen ikke tager sig selv alt for alvorligt. Derudover er navnet også en hyldest til dens placering på Grimhøj i Brabrand. Meget er sket siden dens start, men den bærer stadig præg af at have kunstnere, der har fokus på undergrunden og det anderledes.

 

VINK skal være med til at dække festivalen igen i år og vi glæder os! Så forvent stemningsreportager, voxpops, koncerter og meget mere. Indtil da har vi stykket en guide sammen til dig af, hvad vi synes du skal opleve til festivalen.

 

Sarah H. anbefaler:
Hvad: Dansk humor på højt plan kombineret med den fedeste lyrik
Hvem: BIKSTOK
Hvor: SKOV Scenen
Hvornår: Lørdag, kl. 00:15
Hvorfor: Hvis man kan lide en god cigar, kajakker med bælter & nøgne mænd, så er BIKSTOKs musik lige noget for dig. Ryst hofterne til deres skæve tekster og få en grinagtig oplevelse med Pharfar, Blæs Bukki og Eaggerman! Med 10 år på bagen, så kan disse drenge stadig få mig op ad stolen efter en lang dag.
Mønt: Lørdagsbillet: 395kr eller partout-billet 650/750kr med/uden camping.
Links: Læs mere om BIKSTOK her.

 

Rangleklods gæster Grimfest om fredagen med deres smukke elektroniske toner // Foto: Rangleklods

Rangleklods gæster Grimfest om fredagen med deres smukke elektroniske toner // Foto: Rangleklods

 

Pernille anbefaler:

Hvad: Koncert med dansk stortalent
Hvem: Rangleklods
Hvor: SKOV Scene
Hvornår: Fredag, kl. 00:30
Hvorfor: Pernille og Esben, som udgør Rangleklods, drager snart ud i den store verden, så dette er en oplagt mulighed for at hører deres svedige beats inden de forlader Danmark.
Mønt: Fredagssbillet: 395kr eller partout-billet 650/750kr med/uden camping.
Links: Læs mere om Rangleklods her.

 

Dennis anbefaler:

Hvad: Smukt dansk musiksamarbejde
Hvem: Cancer
Hvor: Bonzai Scene
Hvornår: Fredag, kl.19
Hvorfor: Som altid, når musikken er udgivet på Danmarks absolut sejeste pladeselskab – Tambourhinoceros – er der noget interessant i vente. I Cancer har de to forsangere fra hhv. When Saints Go Machine og Chorus Grant slået pjalterne sammen og skabt en smuk, smuk genre-bastard, som ikke kan sættes i bås. Hvis du ikke har oplevet en Cancer-koncert tidligere, skylder du dig selv at dukke op!
Mønt: Fredagsbillet: 395kr eller partout-billet 650/750kr med/uden camping.
Links: Få en forsmag her eller læs mere om Cancer her. 

 

Det visuelle og det musikalske bliver forenet når Unkwon og Bjørn Svin gæster Grimfest 'KUBE'

Det visuelle og det musikalske bliver forenet når Unkwon og Bjørn Svin gæster Grimfest ‘KUBE’

 

Silje anbefaler:

Hvad: KUBE

Hvem: Unkwon og Bjørn Svin

Hvor: KUBE

Hvornår: Fredag, kl. 01.30.

Hvorfor: En stor firkant hvorpå der projiceres smukke visuals, til lyden af lækker elektroniske beats fra Unkwon og Bjørn Svin – to legendariske danske DJs som altid er en fest at opleve. En super fed og unik koncertmulighed du ikke må misse! Kube kunne også opleves på SPOT i år, og her dansede VINK med – læs indlægget her.

 

Lisa anbefaler:

Hvad: Gå på opdagelse

Hvem: Dig selv

Hvor: Hele festivalpladsen

Hvornår: Torsdag – Lørdag

Hvorfor: Grimfest har i år et meget imponerende line-up, men der siges også at ske en hel del andet end koncerter og god musik. Grimfests egne informationer er dog sparsomme, hvad det angår. Men vær på vagt, og sørg for at lade dig føre med stemningen. Rygtet siger nemlig, at der ofte opstår spontan-koncerter på campingpladsen, interessante ekstra numre til koncerterne og kreative pop-up arrangementer og happenings forskellige steder på pladsen.

 

Rigtig god festival!

Skriv en kommentar