Fotoreportage: Syv dage med supernoise

Fotoreportage: Syv dage med supernoise

Den 1. februar åbnede Aarhus International Supernoise Festival 2017 dørene op for en uge med støjende koncerter, eksperimenterende performances og visuel kunst på Non-Space, Rosensgade 11.

h

Da jeg første gang trådte ind til Supernoise Festival, blev jeg blæst tilbage af vanvittigt stroboskoplys, intens larm og to halvnøgne mennesker igang med at give koncert. Dette voldsomme sanseindtryk var på menuen hele ugen, hvor man kunne opleve eksperimenterede optrædener af forskellig art. Hver gang man kom ind i lokalet, var oplevelsen en ny: Alle optrædener overvældede én med en ny forening af støj og kaos. Hvis man havde brug for en pause fra dette anarkistiske virvar, kunne man gå nedenunder, hvor Skraldecaféen trakterede med gratis mad og drikke hele ugen.

Supernoise Festival er en platform, hvor kunstnerne ekspressivt og legemligt kan hylde opløsningen af systemerne. Støjen og ødelæggelsen bliver dyrket på vidt forskellige måder, både auditivt og visuelt, og som publikum kigger du ikke bare på – du bliver tvunget til at deltage med krop og sjæl. Se billederne her:

De rygende får at vide, med entusiasme, at næste kunstner starter. // Alle fotos: Tue Moeslund Ahlgren

Skraldecafeens bidrag.

 

Skriv en kommentar