WEEKENDGUIDEN – UGE 49

WEEKENDGUIDEN – UGE 49

Så er det officielt blevet socialt acceptabelt at nynne julesange i offentligheden. Denne uges weekendguide har nissehue på, men vil også komme med et par bud på, hvor i byen du kan holde en julepause, så du ikke bliver træt af gløgg og “All I want for Christmas” inden den 24. december. God fornøjelse med yoga, quiz, julehygge, udstilling og koncerter.

TORSDAG

Gratis yoga. // Foto: Facebook-begivenhed. UngK

Gratis Yoga

Sted: UngK Kl: 16.00-17.00 Mønt: Gratis

Det er blevet rigtigt koldt udenfor, og vi fryser alle sammen på trods af lag på lag på lag. Yoga kan hjælpe dig med at få varmen indefra og komme i kontakt med din krop, både fysisk og mentalt. Der er plads til yogis på alle niveauer. Så kan du også smovse æbleskiver hele weekenden med god samvittighed.

“Julefilm’s” quiz på Thorkilds

Sted: Thorkilds Kl: 17.30-19.30 Mønt: Gratis

På denne uges lillefredag er der julefilmsquiz på den hyggelige bar Thorkilds. Tag dine ekspertvenner med og test jeres viden om Alene Hjemme, Love Actually og alle de andre klassikere. Der er fede præmier til vinderne.

FREDAG

Twelvepieces Exclusive Exhibition + Pop-Up Shop

Sted: Grisk Kl: 17.00-22.00 Mønt: Gratis

Få en pause fra alle julelysene og tag til udstilling på Grisk. “Egyptian Tales” er en kunstinstallation og udstilling kurateret af designeren Amir Hassan sammen med maler Peter Birk og keramiker Philip Hedegaard. Udstillingen portrætterer det dansk/egyptiske tøjbrand TWELVEPIECES fra de tre kunstneres perspektiv. Udstillingen kan opleves frem til fredag d. 22 januar.

Juledamperen kommer til Aarhus

Sted: Dokk1 Kl: 15.30-18.00 Mønt: 150 kr.

Hvis 1. søndag i advent ikke var nok til at sparke dit julehumør i gang, kan du tage til hygge på Juledamperen. Der vil være gløgg og æbleskiver, julemusik og gode historier.

LØRDAG

Juleklip og Juleøl // Foto: Facebook-begivenhed. Mig og Ølsnedkeren

M&Ø: JULEKLIP OG JULEØL

Sted: Mig og Ølsnedkeren Kl: 12.00-16.00 Mønt: Det kommer an på, hvor mange øl du tænker at drikke.

Hvor flotte julehjerter kan du flette efter to IPA’s? Det kan du teste denne lørdag hos Mig og Ølsnedkeren. Der er julemusik i højttalerne, julestemning bag baren og juleøl i hanerne. Og så er der Happy Hour hele arrangementets varighed. Det kan vist ikke blive bedre.

Zar Paulo

Sted: Train Kl: 20.00-23.00 Mønt: 135 kr.

Zar Paulo er blevet spottet af store medier, såsom Soundvenue, som spår dem en lang karriere. Genren er pop rock og sangene er catchy og dansable. Hiv dine venner med til dette brag af en koncert, og begynd allerede nu at lytte til Zar Paulo, for du kommer stensikkert til at høre mere til dem i fremtiden.

 

SØNDAG

Jul i Friheden

Sted: Tivoli Friheden Kl: 13.00-20.00 Mønt: 140 kr.

Er der noget mere julet end de mange funklende lys og duften af gløgg i Tivoli? Jeg kan ikke komme på noget. I Tivoli kan du tage forbi bodebyen og finde lækker mad og drikke. Du kan gå en tur i parken og opleve “Nøddeknækkeren” som lysfestival, og hvis du har ekstra penge på lommen, kan du for 100 kr. købe et turbånd og prøve de mange forlystelser. Perfekt til en søndagstur med familie, kæreste eller venner.

 

OoS#5: Viral Spiral + CR Hougaard + Hyper Amplified

Sted: Radar Kl: 15.30 Mønt: 70 kr. Gratis for medlemmer

Okay, denne weekendguide har julet enormt meget nu. Så denne uge slutter vi af med en koncert fra AUT – Aarhus Unge Tonekunstnere. Der er mange forskellige og virkelig spændende kunstnere på programmet. Kom og bliv udfordret, overrasket og imponeret.

 

// Coverfoto: VINK redaktionen

Skriv en kommentar