Weekendguiden – uge 38

Weekendguiden – uge 38

Hverdagens rytme har for alvor sat sig til rette i vores kroppe. Du mærker måske endda hvordan efterårsluften er begyndt at bide lidt i kinderne om morgenen. Du behøver ikke scrolle formålsløst på de sociale medier længere, for nu har du denne uges weekendguide! Det kan godt være dagene bliver mørkere, men weekenden er fyldt med fest og farver. Din weekend er hermed serveret på et sølvfad, læs med nedenunder.

Torsdag

Syrian Doc Days // Coverbillede fra Facebookbegivenhed

Syrian Doc Days

Sted: Domen Kl: 18.00-21.00 Mønt: Gratis

Bliv beriget med historier om Syrien, som ikke følger de sædvanlige narrativer. The Syrian Documentary Film Days er en filmfestival der finder sted i København, Stockholm, Malmø og Oslo, og som nu er bragt til Aarhus. Programmet starter torsdag den 17., slutter lørdag den 19., og indeholder både film, kortfilm og Q&A´s.

Turen går til Iran

Sted: Spiselauget Godsbanen Kl: 17.00-21.00 Mønt: 195

Hver torsdag i september besøger Spiselauget Iran med deres friske koncept “turen går til”. Med dette koncept kan du spise dig igennem adskillige Iranske delikatesser, samt drikke en god øl eller vin ad libitum til 195kr for 1,5 timer. Kom ned på Godsbanen og lev dig ind i stemningen á la tusind og én nat.

Fredag

Virelai // Franseska Mortensen

Club Curious // Mix 1

Sted: Frontløberne, Sydhavnen Kl: 16.00-00.00 Mønt: maks 90

Fredagen byder på sæsonens allerførste mix af Club Curious og velkendte Frontløberne. Club Curious har smidt et program sammen for alle, skabt til at kaste lidt glimmer over den monotone hverdag. Programmet starter klokken 16, og byder på croquis og cava, oplevelsesrig aftensmad og undertegnedes personlige favorit, bobler og boogielisten (musikbanko).

Middelaldermusik på Store Torv

Sted: Store Torv Kl: 12.00-17.00 Mønt: Gratis

Savner du også de gode gamle dage? Så er denne begivenhed noget for dig! Det danske middelalderensemble Virelai optræder med skønne toner fra fordums tid på Store Torv imellem 13:00 og 15:30. Kom tættere på de autentiske instrumenter fra både vikingetiden og middelalderen. Imellem Virelai’s mytiske fortællinger i form af musik, vil formidlerforeningen Dronemusik fortælle dybdegående om brugen af instrumenterne.

Lørdag

Bodyslam! Wrestling // Coverbillede fra Facebookbegivenhed

Wrestling på Voxhall

Sted: Voxhall Kl: 19.00-23.00 Mønt: 150

Er du også blevet fascineret af wrestling efter du har set Netflix’s “Glow”? Så følg med her, for denne lørdag bliver det vildt og voldsomt! Bodyslam! Wrestling indtager igen Voxhall i Smilets By og lover en actionfyldt og svedig aften. Kategoriseret som ‘eksperimentelt teater’ opfylder Bodyslam! Wrestling behov hos både den atletisk-interesserede og dramanørden.

Loppemarked på Musikcaféen

Sted: Nørre Allé 66 Kl: 12.00-16.00 Mønt: Gratis

Skal du ligne en million blandt resten af publikum til wrestling senere, så er dette måske en begivenhed for dig! Vi tager energiniveauet helt ned lørdag eftermiddag for at slentre rundt på Musikcaféens loppemarked. Er du kommet for at finde dagens loppefund, kan du samtidig nyde en kop kaffe med kage eller lørdagens første fadøl. Hvis du hellere vil tjene lidt penge til wrestlingbilletter, kan du også få din egen stand til kun 30 kroner.

Søndag

 UngK SU-middag // Coverbillede fra Facebookbegivenhed

SU-middag i Helligåndskirken

Sted: Helligåndskirken Kl: 18.00-21.00 Mønt: 30

Få stillet sulten med en omgang mormormad i Helligåndskirken. Her har UngK arrangeret deres sædvanlige SU-middag, hvor du både får serveret noget god mad og møder dejlige mennesker.

Stand-up på Alberts 

Sted: Alberts Kl: 19.00-22.00 Mønt: Gratis

Vi afslutter weekenden med et smil på læben. Få trænet de gamle lattermuskler nede i den gamle kælder på Alberts. Her kan du overvære en aften af stand-up på engelsk, og hvis du har mod på det, er aftenen også open-mic!

 

Coverbillede: // Anne-Louise Trebbien Christensen

 

Skriv en kommentar