WEEKENDGUIDEN – UGE 22

WEEKENDGUIDEN – UGE 22

Solskinsvejret har aldrig været bedre i maj måned, og det inviterer til at tage ud og opleve byen og dens mange farver og former. Selvom det samtidig er højsæson for studiestress og eksamensskrivning, er det vigtigt at huske at holde lidt fri i det smukke vejr. Nedenunder findes der tip til netop hvordan! 

 

TORSDAG

// Foto: Facebook-begivenhed

 

DET JYSKE MUSIKKONSERVATORIUM PÅ SALLING ROOFTOP

Sted: Salling Rooftop, Søndergade 27 Aarhus C. Kl.: 17.00-18.30. Mønt: Gratis.

Salling ROOFTOP byder på en musikalsk oplevelse på torsdag, hvor eleverne fra Det Jyske Musikkonservatorium kommer og fremviser nogle eksamenskoncerter. Så tag en velfortjent pause fra eksamen eller læn dig tilbage til lyden af lækre toner efter en lang arbejdsdag!

 

POETRY SLAM PÅ BART 

Sted: BART. Skolegade 23 Aarhus C. Kl.: 20.00-22.00. Mønt: Gratis.

Tag ned til underholdning og grin på BART torsdag aften og lyt til noget poetry slam. Der vil være syv udvalgte slammere, som vil fremvise kunsten af at bruge deres ord på en fed og underholdende måde.

 

FREDAG

// Foto: Facebook-begivenhed

 

HJALMER OG KARL WILLIAM I TIVOLI FRIHEDEN 

Sted: Tivoli Friheden, Skovbrynet 5 Aarhus C. Kl.: 20.00-21.15. Mønt: 120 kr. 

Tivoli Frihedens ‘Fed fredag’ byder Karl William og Hjalmer velkommen nu på fredag! Du kan altså opleve hele to koncerter på én og samme aften. Karl William, der er kendt for numre som ‘Blind igen’ og ‘Forstenet’, og den fynske Hjalmer, der debuterede med sin første EP  ‘Skabt Til At Være Ung’ i år.

 

ARoS30 LOUNGE

Sted: ARoS Aarhus Art museum, Aros Allé 2 Aarhus C. Kl.: 20.00-23.00. Mønt: (Medlemmer af ARoS30 – medlemskab til kun 150 kr. den aften).

Hvis du har lyst til at være kulturel samtidig med, at du nyder en drink i den ene hånd, så tag på ARoS og fejr den nyåbnede udstilling Painting as Immersion af den amerikanske popkunstner James Rosenquist. Der vil være lækre drinks samt en dj, der sørger for sprød musik.

 

MUSIK PÅ RADAR

Sted: Radar, Skovgaardsgade 3 Aarhus C. Kl.: 20.00-23.59. Mønt: 10 kr. 

Der er Radar_HIGH på Radar! Det består af et line-up i bedste sommerstil. Du vil kunne opleve bands som FLEØR, Jacques Beauvais, Smiling Chairs og Zar Paulo. Så hvad enten du er til Rock eller RnB/Soul, vil der være noget for din smag. Kridt danseskoene og tag gode venner under armen!

LØRDAG

// Foto: Facebook-begivenhed

 

FEST I VESTERGADE

Sted: Vestergade Aarhus C. Kl.: 10.00-23.59. Mønt: Gratis.

En vigtig begivenhed nu på lørdag er Vestergadefesten, der strækker sig over hele dagen og byder på tonsvis af arrangementer. Du kan opleve alt fra yoga om morgenen, loppemarkeder, musik, pride parade og meget mere! Det hele afsluttes med et brag af en afterparty! Tjek de forskellige arrangementer ud på Facebook-begivenheden.

 

HELLE HELLE LÆSER OP 

Sted: Kristian F. Møller Boghandleren, Store Torv 5 Aarhus C. Kl.: 12.00-12.30. Mønt: Gratis.

Selveste Helle Helle kommer til Kristian F. Møller Boghandleren og vil her signere og læse op af sin nye bog. Så hvis man ønsker at give sin lørdag et litteratur-præg, er det her, man skal tage hen!

 

SVERIGE-DANMARK PÅ STORSKÆRM 

Sted: Store Torv Aarhus C. Kl.: 19.45-22.00. Mønt: Gratis.

Er man mere til sport end litteratur, kan man sagtens skaffe sig noget af det på sin lørdag. Der vises nemlig VM i fodbold hvor Danmark skal spille mod Sverige. Det vises på storskærm på Store Torv. Tag dine fodboldvenner under armen og hep på de danske drenge!

 

SØNDAG

// Foto: Facebook-begivenhed

 

RUNDT OM HARUKI MURAKAMI

Sted: ARoS Aarhus Art Museum, Aros Allé 2 Aarhus C. Kl.: 14.30-17.00. Mønt: Gratis – tilmelding nødvendig.

ARoS tilbyder dig en oplevelse af musik, dokumentar og drinks i anledning af udgivelsen af romanen ‘Mordet på kommandanten’. Dyk ned i Murakamis magiske verden med jazz og japanske øl!

 

Skriv en kommentar