WEEKENDGUIDEN – UGE 2

WEEKENDGUIDEN – UGE 2

Ahh weekend… Efter en hektisk december måned trænger de fleste af os til at komme ned i gear. Så nyd en weekend, hvor du slapper af og mærker kroppen. Oplev musik, litteratur og motion tilsat et drys af lidt sødt. 

 

Torsdag

//Foto: Facebook begivenhed

 

Late night jazz 

Sted: Pica Pica, Vester Allé 15 Aarhus C. Kl.: 21.30-23-30. Mønt: Gratis. 

Varm op til weekend med jazz, når Tap Point spiller Soul Jazz torsdag aften. De lover feel-good jazz med bluesy linjer og groovy rytmer.

 

Kagebord 

Sted: Globen Flakket, Åboulevarden 18 Aarhus C. Kl.: 14.15-16.30. Mønt: 42 kr. 

Det er ved at være sidst på ugen, og så er der ikke noget bedre end en eftermiddag med kage og godt selskab. Tag din ven, kæreste eller en tredje under armen og smut forbi Globen Flakkets kagebord. Her kan du smage mellem seks og otte slags forskellige slags kager samt frisk frugt.

 

Fredag

//Foto: Facebook begivenhed

 

Gratis klaverkoncert 

Sted: Godsbanen, Skovgaardsgade 3 Aarhus C. kl.: 15.00-16.00. Mønt: Gratis. 

Gå på weekend med klavertoner. På Godsbanen kan du nemlig fredag eftermiddag opleve David Ianni give koncert. I 2017 skabte David Ianni musikstykket “JOY” og dedikerede det til Aarhus i forbindelse med kulturhovedstadsåret. I den forbindelse optog han sin musikvideo til stykket på Godsbanen og har nu valgt at donere det klaver, der er med i musikvideoen, og som er dekoreret. Så nyd et lille glas og en times klaverspil ganske gratis.

 

How to rock your 2018! 

Sted: BART, Skolegade 23 Aarhus C. Kl.: 16.00-19.00. Mønt: 10 kr.

Der er ikke noget bedre end at kunne starte på en frisk, når et nyt år sætter i gang. Fredag aften kan du opleve Marta og Anna, der står bag podcasten You’ve got 5 options. De vil hjælpe dig med, at du overholder dine nye nytårsløfter. Store som små. Derudover vil pigerne komme med råd til, hvordan du får det bedste ud af 2018. Og så er der rig mulighed for at nyde en cocktail til.

 

Lørdag

//Foto: Facebook begivenhed

 

Open Air Yoga Aarhus på Food Market

Sted: Aarhus Central Food Market. Kl.: 8.30-10.00. Mønt: et kram, en øl eller 30 kr.

En lørdag morgen gennem Aarhus Midtby er noget ganske særligt. Stilheden før butikkerne åbner og muligheden for at se hver en detalje i de fine gamle bygninger. Kom ned i gear og start dagen på Aarhus Central Food Market med en omgang yoga. Yogaen består af en række klassiske stillinger. Både stående, siddende og liggende. Lige så stille kommer du ned i tempo og mærker efter i kroppen og dens styrke. Har du aldrig prøvet yoga så fortvivl ej; timen er for alle – også dem der ikke har prøvet det før. Der vil være to instruktører til at hjælpe dig på vej, så du udfører øvelserne korrekt. Det eneste du skal er at medbringe en yogamåtte eller lignende og selvfølgelig behageligt tøj. Begivenheden er donationsbaseret, og derfor er betaling et kram, en øl eller 30 kr.

 

Morgenmad på Central Food Market

Sted: Aarhus Central Food Market. Kl.: 11.30. Mønt: 60 kr./varierer alt efter valg af menu. 

Efter en omgang yoga er der måske opstået en lille sult. På Aarhus Central Food Market er der masser af muligheder for et lækkert måltid. Så lav en date med veninden, kæresten, din søster eller en helt fjerde og spis eventuelt en lækker omgang morgenmad hos GRØD. For 60 kr. kan man få acai-chia-grød af mandeldrik med banan, ristede mandler, peanutbutter og skyr.

 

Søndag

//Foto: Aarhus Bibliotekerne

 

Magisk, brusende og bevægende islandsk litteratur.

Sted: Tranbjerg Bibliotek. Kl.: 14.00. Mønt: gratis.

Søndag har du muligheden for at læne dig tilbage og nyde islandsk litteratur på Tranbjerg Bibliotek. Martin Rytter Handberg, cand. mag. i litteratur, vil åbne op for nyere islandsk litteratur med navne som Halldór Laxness, Einar Már Gudmundsson, Jón Kalman Stefánsson og så videre. Der bliver lovet poetiske vinde og blæsende fortællinger. Så læn dig tilbage og gå på opdagelse i den islandske litteratur. Men husk at tilmelde dig trods gratis entré.

 

Nyd en weekend med dig og din krop i fokus.

 

 

 

Skriv en kommentar