WEEKENDGUIDEN – UGE 19

WEEKENDGUIDEN – UGE 19

Vi er nået halvvejs igennem arbejdsugen og kan allerede nu se frem til weekenden. Det bliver en weekend, hvor lydkunstfestivalen SPOR tager over, hvor SPOT festival slap sidste weekend, og hvis vi alle sammen opfører os ordentligt, kan det tilmed være, at maj-vejret igen begynder at arte sig. Man kan altid håbe!

 

TORSDAG

SPOR Festival: Composition of Happiness // Foto: PR

SPOR Festival: Composition of Happiness

Sted: Udstillingsstedet, Spanien 19C. Kl.: 17.00. Mønt: Gratis

Som en del af dette års SPOR Festival kan du i weekenden opleve en lydinstallation med performance af kunstner Ryoko Akamas. Installationen er sammensat af en række hverdagsobjekter og små elektroniske enheder. Udgangspunktet for installationen er Ryoko Akamas’ personlige udvælgelse af ting, der, i bedste Marie Kondo stil, skaber glæde hos hende selv. Tjek det ud!

 

Tøm Vinkælderen på Druden!

Sted: Drudenfuss. Kl.: 21.00-00.00. Mønt: 50-250 

Det sker igen! Drudenfuss tømmer ud i vinkælderden. Det er ikke så svært. Hjælp Druden med at få plads til ny vin – og få en god forårsbrandert på. Det bliver fedt. Skål!

 

FREDAG

ORAUM præsenterer film fredag aften // Foto: PR

Screening: My current grudge is the revenge for your disservice 

Sted: Harald Jensens Plads 17. Kl.: 20.15-23.15. Mønt: Gratis

ORAUM, der er en kunstnerdrevet viruskataklysme, præsenterer, fredag, den første visning af videoværket My current grudge is the revenge for your disservice af Luna Lund Jensen i RUM 8. Screeningen finder sted ved solnedgang kl. 21.17 i baggården ved Harald Jensens Plads 17. Til de gæster, der kommer kl. 20.17, er der drinks inspireret af filmen. Tjek det ud!

 

Hul & HQ præsenterer: Molly + Loose Ends

Sted: HeadQuarters. Kl.: 19.00-05.00. Mønt: 30 (forsalg) / 50 (dør)

Trænger du til at få weekenden skudt igang med et brag, så kan du opleve Molly og Loose Ends på HeadQuarters, når det går ned med smadderrock og punkenergi til første Hul-arrangement nogensinde! Så snør dine dansesko en ekstra gang – og giv den gas til en god gang rock og punkgaze.

 

LØRDAG

Body2Body er tilbage på TAPE // Foto: PR

Release party // Nordnordnord

Sted: UngK. Kl.: 20.00-00.00. Mønt: Gratis

Tag til releasefest, hvor bandet Nordnordnord præsenterer numrene fra deres nye EP I am too far away from the things that I love. Nordnordnord har, i samarbejde med Room 19 Productions, fortolket temaet ’distance’, som musik og video er skabt ud fra. Dette samspil kan opleves, når Nordnordnord denne aften spiller live til videoproduktionen.

 

Body2Body: Hyph11E (CN) ⨳ jjjacob

Sted: TAPE. Kl.: 22.00-03.00. Mønt: 60

Trænger du også bare lidt til at smadre igennem til vilde beats og vild bas? Så tag forbi TAPE, hvor du kan opleve Hyph11Es bastunge univers med garanti for hårdtslående klubrytmer, du kan gå amok til. Som en ekstra gave til dine dansesko kan du max’e ud til JJJACOB, der, med lydkollager af forvrængede samples, storslåede synthflader og perkussive beats, helt sikkert bliver en oplevelse i særklasse. Tjek det ud!

 

SØNDAG

// Foto: PR, ARoS

Jazzy Hiphop Sundays // Chess&Chai

Sted: soulitate chaibar, Thunøgade 1A. Kl.: 10.00-13.00. Mønt: Gratis.

Chess&Chai er tilbage! Smut forbi soulitate chaibar til en omgang lækker Masala Chai og et spil skak – uanset om du er novice elle pro. Så start din søndag på en helt perfekt måde: med chai, med skak og med lækker jazz-hiphop. Det kunne ikke være bedre!

 

Filmforevisning: Anthropocene -The Human Epoch

Sted: ARoS Public. Kl.: 14.00-15.30. Mønt: Gratis (efter betalt entré)

I forbindelse med udstillingen Tomorrow is the Question, viser ARoS dokumentaren Anthropocene: The Human Epoch fra 2018, der er en filmisk rejse gennem menneskehedens massive indflydelse på jorden, som har ført os ind i en ny geologisk epoke. Filmholdet bag Anthropocene: The Human Epoch har rejst til seks kontinenter og 20 lande for at dokumentere og vise, hvordan mennesker har forandret Jorden.


God weekend derude!

Skriv en kommentar