Weekendguide – Uge 1

Weekendguide – Uge 1

Puha.. Så tog vi hul på endnu et år fyldt med restriktioner. Selv uden corona tror jeg, de fleste synes, første uge i januar er dødens pølse – fyldt op med eksamener, tømmermænd og gråt vejr. Vi fortjener at forkæle os selv lidt, så følg med i årets første weekendguide! Her tillader vi at smide alle nytårsforsæt ud af vinduet, specielt dem der indebærer kostændringer.

 

Torsdag

//Unsplash

Nyd et fedtet måltid

Sted: Helst i en seng/sofa Kl: Skumringstid Mønt: Gratis

Det kan godt være, planen var at starte året ud med helsejuice og drop med ingefær direkte i blodbanen, men det udsættes lidt endnu, heldigvis. I stedet anbefaler denne guide at spendere på en ordentlig omgang fedtet favoritmad – ideelt set ledsaget med en rigtig lavkvalitetsfilm. Velbekomme.

Natkirke

Sted: Sankt Lukas kirke Kl: 19:00 Mønt: Gratis

Okay, så helt syndigt kan vi heller ikke starte årets første weekend ud med. Måske er det faktisk det perfekte tidspunkt på året at reflektere en smule over stort og småt. Til Sankt Lukas kirkes natgudstjeneste kan du lade roen folde sine lange arme om dig i et stille øjeblik.

 

 

Fredag

gray and black Sony portable mini television

//Unsplash

X-factor!

Sted: Tv2 Kl: 20:00 Mønt: Gratis, på en måde

Der findes intet som en god omgang folkelig hygge fyldt med (mangelfuldt) talent! Hiv din roomie eller kat med på sofaen, pop noget korn og slap af til en smule nostalgi.

Lørdag

houses near grass during daytime

//Unsplash

 

Tag væk

Sted: Skønne Danmark Kl: jo før jo bedre Mønt: kan være gratis?

Aarhus er skøn, men måske er denne weekend perfekt til at flygte lidt. Pak taskerne og lån din søsters kærestes kammerats sommerhus og få et skud natur, før året rigtig går i gang.

 

Skriv så den eksamen

Sted: Skrivebordet Kl: Nu! Mønt: Gratis

Du stirrer sikkert blankt på et tomt worddokument hver femte minut, og imellemtiden scroller du formålsløst på diverse sociale medier. Stop op, sluk telefonen og kom så igang med de opgaver!

 

Søndag

//Unsplash

Årets første store rengøring

Sted: Hjemmet Kl: Når som helst Mønt: Gratis

Før hverdagens rytmer for alvor river kalenderdagene væk, så tag denne søndag som en mulighed for at gøre hjemmet lækkert og harmonisk. Måske endda nogle nye sager fra Ikea sniger sig ind?

 

Skriv en kommentar