VINK ANBEFALER: KONCERT MED TÅRN (SUPPORT: COUSIN)

VINK ANBEFALER: KONCERT MED TÅRN (SUPPORT: COUSIN)

Ved synet af weekendens første sne er der for alvor brug for at få varmen. Ikke bare sådan lidt. Nej, den der varme, som man kun finder på et tætpakket spillested. Der er rig mulighed for at få varmen, helt ind i sjælen, når indiepopbandet Tårn gæster HeadQuarters fredag aften. VINK og guitarist Daniel Scheffmann sender hermed et par koncert-hints i din retning. 

Med to anmelderroste album i bagagen og et par sprøde nye singler, Frihed I Forfald og Sendt Afsted, er Tårn for alvor ved at være et must-see, når de lægger vejen forbi 8000. Indiepopbandet Tårn er garant for hjerteskærende lyrisk udfoldelse, som fredag aften nok skal slå skår i et hjerte eller to. Der er nemlig ægte følelser på spil, som i Tårns musik får lov til at stå rå og afklædte frem, samtidig med at der dog bliver syret lidt ud som en hilsen til 60’ernes lyduniverser.

Aarhusbandet Cousin er fredag aften support for Tårn // Foto: PR, Cousin, Mathilde Fogh Photography

 

Fredag aften får Tårn selskab af aarhusianske Cousin. Det er lækker pop med kant, som udfordrer pop-genrens grænseområder. Med deres seneste single Intimacy stadfæster de et enormt potentiale og introducerer en melankoli, der i høj grad klæder bandet. Hos VINK glæder vi os i hvert fald til at høre mere nyt fra Cousin – både fra studiet og på spillestederne i byen. Lyt til Cousin her!

Forud for koncerten har VINK fanget guitarist Daniel Scheffmann, som fortæller, at bandet det sidste års tid har fordybet sig i en række nye sange.  Han fortsætter: “Vi har fordybet os i Tårn. Vi har savnet at spille koncerter og er sultne efter gode oplevelser med alle jer musikelskere. Vi glæder os til at vise de nye sange frem og til et gensyn med de gamle. Sætlisten indeholder lige dele sange fra den første, anden og (kommende) tredje plade. Jeg tør roligt sige, at disse fire efterårskoncerter bliver både intense og magiske. De bliver nok endda milepæle.


 

VINKaarhus sender hermed vores varmeste (og måske også svedigste) anbefaling til Tårn og Cousin. Det bliver et tætpakket HQ, og det bliver lækkert. Tjek eventet ud her!


// Coverfoto: PR, TÅRN

Skriv en kommentar