AARHUS 2017: CREATIVITY WORLD FORUM

AARHUS 2017: CREATIVITY WORLD FORUM

Omkring 2.000 af klodens mest kreative og innovative hoveder samles i Aarhus i starten af november 2017, når Creativity World Forum for første gang nogensinde afholdes på dansk jord.

//Tekst: Mads Severinsen (Culture Works)

 

 

Culture Work’ere til prelaunch af Creativity World Forum 2017. //Foto: Culture Works.

 

Den årligt tilbagevendende konference Creativity World Forum (CWF) er et verdensomspændende samlingspunkt for kreative hoveder, fantastiske idéer og innovative løsninger, der har til formål at sætte gang i en bedre fremtid. Og til november 2017 afholdes konferencen for første gang i Danmark.

 

Det sker den 1-2. november i Aarhus. Programmets mange keynote speaks og kreative breakout sessions bliver bredt ud over byens største kulturelle platforme som Musikhuset, Dokk1 og Godsbanen, således at hele byen bliver aktiveret. Og aktiveret bliver byen – det forventes, at mere end 2.000 mennesker fra hele verden kommer til byen.

 

“Med afholdelse af Creativity World Forum 2017 i Aarhus får vi besøg af globale virksomheder og kreative professionelle ildsjæle som allerede tæller gæster fra Shanghai, Rio og Randers. Det er en helt unik mulighed for at få kreativitet og innovation på den seriøse regionale og nationale agenda, og udveksle konkrete ideer og løsningsforslag til fælles kreative udfordringer som vi globalt alle står overfor,” fortæller kulturentreprenøren Martin Thim, der er én af hovedaktørerne bag projektet.

 

 

Prelaunch i Dome of Visions i slutningen af 2016.//Foto: Culture Works.

 

Kreativ energi til alle brancher

Teamet bag Creativity World Forum tæller, foruden Martin Thim, det innovate konsulenthus House of Holmberg og kulturbureauet Culture Works, der sammen løfter opgaven på vegne af Kulturhovedstad 2017. Og Adrian Fey fra Culture Works lover, at alle deltagere – lige fra mediefolk til produktionsansatte – vil gå fra konferencen med hovederne fulde af innovative tanker og kreativ energi.

 

“Vi ønsker ikke at skabe endnu en foredragskonference med envejskommunikation i et lukket messecenter. Vi kommer til at udfordre formatet ved at brede Creativity World Forum ud på forskellige venues centralt i byen og vigtigst af alt aktivere deltagerne i at skabe proaktive løsningsforslag på konferencens temaspor og udfordringer. For os handler kreativitet netop om at skabe noget nyt og alternativt i et kollektivt forum og ikke ved udelukkende at lytte til andres succes,” siger han.

 

Tidligere CWF //Foto: Culture Works.

 

Holdet bag Creativity World Forum 2017 er nu i fuld gang med at lukke aftaler med de største danske og internationale navne, der skal tale på konferencen. Du kan følge med på www.cwf2017.com. Billetterne starter ved 2.000 kr., men der er lige nu et begrænset antal early bird billetter til salg. Du kan finde dem på Eventbrite.

Skriv en kommentar