Spejl Aarhus

Spejl Aarhus

Selvom vi ser på det samme, er det ikke sikkert, vi ser det samme.

 

Alle fotos: Lisa Larsen

Alle fotos: Lisa Larsen

Nogle gange, når jeg ser folk kigge på den samme ting, tænker jeg på, om de så også ser det på den samme måde. Eller når jeg og en anden ser på det samme, hvad lægger personen mærke til, som jeg ikke lægger mærke til? Og omvendt. Spørgsmålet er, om du også ser spejlinger i vinduer og facader? Det gør jeg ofte.

vinkimgfileyJVCcxpfQJknoaWoAELV vinkimgfilevNXeUZnBpnVSDjvTnkpr vinkimgfileRugAogzZbHDpuRvyvjvE vinkimgfilerSFtKSQGFCYExJLfyJMh vinkimgfilerCiSaYXQBZOYUDqxdfkS vinkimgfilePFxUgnjwsCAsgplbyMLA vinkimgfileOGNqLGMZuDwQvPzfSsPg vinkimgfileNpoIChraposARtlfHPHi vinkimgfilemoHDgpTakMUoZRDcxULZ vinkimgfilelKkGbvfTeUiMNgTNorqp vinkimgfilejbMEyhbXnpKPfHdAdIfh vinkimgfileivkDpqcAaWxbCAvLbGZA vinkimgfileDfNZtbTcULQYZMEXRunl vinkimgfileAqAOGoDtPlvzemZfXXQT

Skriv en kommentar

Jeg elsker kultur og bliver let forelsket i smuk poesi og inspireret af kreative hjerner. Jeg holder af gode samtaler og lækker mad (gerne kombineret), ejer mange grimme i-phone covers og ser generelt alt for få franske film fra 50’erne. Til daglig studerer jeg en kandidat på CBS.