Coverbilleder (12 von 22)
Januar er for alvor skudt i gang – faktisk er vi over halvvejs. Nogen synes måske, at det har været januar i 100 år. Andre er måske næsten lige kommet sig over nytåret. Uanset hvad, så er bylivet i Aarhus mere end kommet i gang igen efter julen. Så om du er til minigolf, jazz, keramik, rave eller all the above, så er weekendguiden klar med et bud på DIN weekend!

TORSDAG

STED: Møllegade 3A ▰ KL.: 00.00-23.59 ▰ MØNT: 250 kr.

Er dit konkurrencegen lige så stort som mit, så er dette måske noget for dig. BOOK1 Camping Minigolf afholder nemlig “Dare your…”-event, hvor du kan udfordre hvem som helst for at finde ud af hvem, der er den bedste minigolfspiller. De foreslår selv, at du kan udfordre din date, din mor, din far, dine søskende, men listen over folk, du kan slå i minigolf er endeløs, det er jeg sikker på!

Så tag fat i din *indsæt titel her* og bank dem denne torsdag!

STED: Vester Allé 15 ▰ KL.: 20.00 ▰ MØNT: Gratis.

Torsdag er jo kendt som lillefredag, så ingen kan da sige noget til, at man tager sig et lille glas vin. Og denne torsdag inviterer Pica Pica til live jazzmusik, som kan nydes i deres hyggelige vinbodega til et glas og muligvis lidt tapas. Jazztrioen Kwella/Sejthen/Riddell svinger nemlig forbi bodegaen med deres erfaring i bagagen og deres kærlighed til musikken. Måske er du jazz-fanatiker, måske har du aldrig hørt jazz, men begge typer er mere end velkomne her!

FREDAG

STED: Valdemarsgade 1 ▰ KL.: 20.00 ▰ MØNT: 115 kr.

For kort tid siden var der snak om, at HeadQuarters blev hjemløs, men nu er det alt sammen fortid og HeadQuarters fortsætter derudaf i fuld fart! Spillestedet er et af mine yndlings i Aarhus, og de er tilsyneladende også mere end bare populære i resten af byen. Stedet ånder og stråler af kærlighed og åbenhed, og det betalte sig da også, da de stod til at blive smidt på gaden og Aarhus’ beboere kom dem til hjælps og (måske) reddede dem. DERFOR synes jeg, at du skal tage forbi HeadQuarters denne fredag aften for din fredagsmusiks oplevelse!

Både Bree Carter og Luca Stereo kommer forbi, og der kommer både saxofon- og hiphop-tendenser ud af højtalerne. Så hiv din bedste dansemakker med og giv den max gas!

STED: Thomas Koppels Gade 201 ▰ KL.: 22.00 ▰ MØNT: 50 kr.

Hvis din fredag derimod skal stå på elektronisk musik og rave, så er Aarhus’ nok nyeste spillested en mulighed for, hvad du skal lave denne fredag nat. Kontinuum inviterer nemlig indenfor på det nyåbnede spillested Volume Village til det første event i deres nye serie: ”It’s Normal”. De vil nemlig gerne have, at alle gæster til disse events ikke skal føle, at de skal komme som den mest rave-agtige person, der nogensinde har ravet. De vil bare gerne have, at du kommer. Som du er.

Så kom forbi, opfør dig som du har lyst (inden for rimelighedens – og lovens – grænser). Og dans til den lyse morgen!

LØRDAG

STED: Jægergårdsgade 154E ▰ KL.: 16.00 eller 19.00 ▰ MØNT: 350 kr.

Skal lørdagen stå i kreativitetens tegn, så skal du måske slå et smut forbi Club Curious. De inviterer nemlig til keramik og hygge. De giver en introduktion til, hvordan man gør, og så er det ellers bare din fantasi, der sætter grænser til, hvad du skal kreere. Når du er færdig med, hvad end du designer, så afleverer du den, og så efter 3 uger er den endeligt klar! Sammen med leret er der et glas rosé med i prisen, som måske også kan få de kreative tanker i gang. Så tænk kreativt og tænk keramik!

STED: Jægergårdsgade 150 ▰ KL.: 21.00 ▰ MØNT: 125 kr.

Et andet hyggeligt spillested i Aarhus er Cafe Støj, der med den intime atmosfære er et af de mere hyggelige steder. Denne lørdag ligger IdaBjörg vejen forbi og med hendes mange års erfaring som live-artist, så skal hun nok få dig til at klappe med. Hun har spillet, siden hun var 9 år og har en særlig indlevelse og glæde i at dele med publikum!

Så tag et smut forbi til en øl og lidt musik eller gør en hel aften ud af det og start med lidt lækker tapas, så I kan sidde på forreste række til Idas koncert!

SØNDAG

STED: Paradisgade 7 ▰ KL.: 14.00 ▰ MØNT: 100 kr.

Øst For Paradis sørger for din søndagsunderholdning, da de med filmklubben sørger for, at du kan se eller gense klassikere på det store lærred. De har startet filmklubben med Cinemateket, og hver filmvisning bliver ledsaget af et oplæg, en workshop eller noget lækkert at spise! What’s not to like?

Denne søndag er det Tilbage til fremtiden, der vises, så tag din største nostalgiker-ven i den ene hånd og popcorn i den anden hånd – så er søndagen sikret!

STED: Tordenskjoldsgade 31A ▰ KL.: 16.00 ▰ MØNT: Gratis

Er du én af de mange studerende, der måske lever af pasta og ketchup en gang i mellem – eller er du bare en, der altid søger nye venner. Måske elsker du bare recycling, men uanset hvad, så er dette måske noget for dig. Denne søndag er der nemlig fællesmadlavning og spisning ved Trøjborg Beboerhus, og du er inviteret! Man møder blot ind kl. 16 og så starter magien. Der bliver doneret grøntsager, og resten findes i skraldespandene ud foran nærliggende supermarkeder. Og så laves der lækker mad!

Udover at det er helt gratis at spise med, så opfordrer de også til at tage bøtter med, så man kan få rester med hjem. Så gratis mad og godt selskab – så bliver det ikke mere søndag!

Coverbillede // VINKAarhus