Wood Wood

Wood Wood

Wood Wood er et sted, der står mangt en aarhusiansk eller eksilkøbenhavnsk gadekats hjerte nær. Et sort-hvidt Dannebrogsflag markerer indgangen til en baggård i Guldsmedegade, hvor butikken, der i 2011 vandt prisen for Årets Retail Space ved Dansk Fashion Awards, ligger.

Butikkens fysiske rammer minder lidt om et drivhus – hvis drivhuset vel at mærke var plastret til med et sort-hvidt, geometrisk design, der i langt højere grad afgiver storbyvibes end provinshavefornemmelser. Det er anderledes, men der er ingen tvivl om, at det virker. Det hiver lyset ind i det i forvejen lyse rum og lader tøjet komme til sin ret.

Wood Wood blev grundlagt i 2002, og i starten solgte de primært t-shirts med grafiske print i en kælder i Krystalgade i København. Siden har deres succes ledt til nye butikker i Berlin, Wien, Moskva og, nå ja, Aarhus. Og dét er vi mange, der klapper i vores små, designelskende hænder over.

Men nu er det jo også tøjet, det handler om. Bøjlerne byder på lækkert design til både mænd og kvinder, og de formår på altid aktuel vis at have fingeren på undergrundspulsen og være først med det nye. Med mange forskellige mærker, der udover Wood Woods eget blandt andet tæller Kenzo, Adidas, White Mountaineering, Nike og Comme des Garçons, er der altid noget, der lokker. Jeg er i hvert fald ofte gået derfra med et par nye sneakers og et sønderflænset dankort. Av, sagde kortet; Shh, sagde jeg.

Besøgt af: Michael Hald

Hvor: Guldsmedegade 22B, 8000 Aarhus C.

Hvornår: Man-Tors 10-17.30, Fre 10-18 og Lør 10-16.

Hvorfor: Fordi du elsker skarpt design og lækre sneakers.

Brands: White Mountaineering Comme des Garcons, Comme des Garcons PLAY, Adidas, Barbour, Nike, Vans x Kenzo, Vibe Harsløf, Clarks, Uniform Wares, New Balance, Kenzo, Nike x Undercover GYAKUSOU, Jacquemus, Asics, Kaibosh, Diemme, Wood Wood

Mønt: Med alt fra streetwear til parisisk high fashion er det ikke alt, der er lige SU-venligt – dog skulle de fleste kunne være med på førstnævnte. Priser er ca. 300-6.000 kr.

 


35356264 email

website facebook

Skriv en kommentar

Mit navn er Rune, og jeg er ejer af Det Bedre Selskab. Hos Det Bedre Selskab arbejder vi med online markedsføring. Som firmanavnet antyder, er vi... kreative til at finde på navne. Vores kreativitet, ærlighed og tillid til menneskeheden er med til at gøre os unikke.