WG UGE 9
Septembers milde solskinsvejr føles som en fjern drøm, og mørket har lagt sig tungere og tættere omkring os. Efterårsferien virker allerede langt væk, og juleferien endnu længere, men så er det godt, at weekenden stadig findes. Denne byder på lidt af hvert – fra koncerter og salsa til lystændingsfest og et virkelig godt støttearrangement til fordel for Gaza.

TORSDAG

STED: Erlings Jazz- og Ølbar ▰ KL.: 14 ▰ MØNT: gratis

Erlings Jazz – og ølbar fylder 5 år, og det skal fejres med et heldagsarrangement, hvor temaet er 1930’erne – 1950’erne. Der er gratis IPA fra 14.00 – 15.30 eller så længe lager haves, livemusik og god stemning.

STED: Madan Cuba ▰ KL.: 20 ▰ MØNT: gratis

Traditionen tro er der på torsdag salsa/latin aften på Madam Cuba. Der er undervisning i basale salsa/latin trin, så alle kan være med, og fri dans derefter. En virkelig god anledning til at komme ud og få varmen i det blæsende efterår.

 

FREDAG

STED: Karen Blixens Boulevard 41B ▰ KL.: 14 ▰ MØNT: gratis

Den 3. og 4. november afholdes der madmarked med formålet at støtte Gaza. Man kan donere et måltid, købe et måltid og hjælpe til som frivillig. Et virkelig godt initiativ, hvor pengene går til et godt formål, og som måske kan hjælpe lidt på den afmægtige følelse, man kan sidde med. 

STED: Salling ▰ KL.: 19 ▰ MØNT: gratis

På fredag inviterer Salling til den årlige lystændingsfest, hvor julelysene tændes, og gågaden bliver lidt hyggeligere og stemningsfuld. I den anledning kommer gode gamle Andreas Odbjerg og spiller akustisk koncert, når lysene tændes. En god begivenhed, hvis du er lidt ramt af november-depressionen eller bare glæder dig til jul.

LØRDAG

STED: Dokk1 ▰ KL.: 11 ▰ MØNT: 20

Lørdag byder på stor kulturdag arrangeret af Studenterhus Aarhus og Kulturkammerater. Hvad der skal ske er endnu hemmeligt, men dagen byder på en guidet tour på et af Aarhus’ kulturinstitutioner. Et virkelig godt initiativ, der er ideelt hvis man er ny i byen eller har lyst til at møde nye mennesker. Man skal melde sig til via begivenheden.

STED: Radar ▰ KL.: 20 ▰ MØNT: 85

Der sker fede ting på spillestedet Radar. Denne gang er det MUX, en frivilligforening bestående af kunstnere og musikere, der udforsker rammerne for, hvad en koncertoplevelse kan være.

SØNDAG

STED: Frontløberne ▰ KL.: 16 ▰ MØNT: gratis

For mange kan søndag være en lidt melankolsk dag. Weekenden er ved at være slut, og mandag banker på. Det behøver den dog ikke at være, og denne søndag er der lagt op til krea-hygge hos Frontløberne – og man skal ikke være Michelangelo for at være med. 

STED: Dirch Passers Gade, 8000 Aarhus C ▰ KL.: 12 ▰ MØNT: gratis 

Søndag er lig med praktisk arbejde, men hvilket federe tilbud er der, end at få ordnet sin cykel helt gratis. Begivenheden er et samarbejde mellem Godsbanen Nærgenbrugsstation og Aarhus Cykelværksted. Så er der altså ikke længere nogen undskyldning for ikke at tage til forelæsning, fordi cyklen er kaput. 

Coverbillede // VINKAarhus