WEEKENDGUIDEN – UGE 43

WEEKENDGUIDEN – UGE 43

Endnu en weekend – endnu en weekendguide. Læs med her og find inspiration til, hvad du skal bruge weekenden på. Aarhus’ kulturmiljø byder på alt fra koncerter til videokunst og poetry slam. Og ikke mindst så er der endnu engang VINK pop-up nu på lørdag. Hav en skøn weekend!

Torsdag

Poetry slam er en konkurrence på ord, og til HAPS arrangementer kæmper deltagerne for at få flest mulige point og dermed hive sejren i land. // Foto: PR, Facebook-begivenhed

Foredrag om begrebet køn i oldtidens Egypten

Sted: Antikmuseet Kl.: 17:30-18:30 Mønt: Gratis

Begrebet køn debateres til foredraget ved MA-studerende i Ægyptologi Linda Rebecca Komperud. Begrebet debateres ud fra forholdet mellem Niankhkhnum og Khnumhotep og deres grav, som var atypisk i forhold klassiske grave i oldtidens Egypten. Den Seksuelle tvetydighed i graven til de to mænd vil blive undersøgt via elementer fra graven, og mændendes forhold vil ligeledes blive debateret.

HAPS – 8 års jubilæumsshow

Sted: Studenterhus Aarhus Kl.: 20:00-22:30 Mønt: 30

HAPS står for Hele Aarhus’ Poetry Slam og har 8 års jubilæum, som dette arrangement er en fejring af. Værtsparret denne aften vil være selve grundlæggerne af HAPS. Arrangementet vil finde sted i Studenterhusets cafe, så kom tidligt, da der eftersigende skulle være rift om pladserne.

Fredag

Her ses forsangeren Sara Flindt fra bandet ZAAR // Foto: PR, Facebook-begivenhed

ZAAR på Radar

Sted: Radar Kl.: 20:00-23:30 Mønt: 100

Den aarhusianske elektroniske loopartist, Sara Flindt, spiller på Radar med hendes to bandmedlemmer. ZAAR byder på eksperimenterende lyd og kontrastfyldte toner. Support denne aften er EmmaDop og dermed popmusik.

Lørdag

Vi hos VINKaarhus inviterer endnu engang indenfor til vores liveformat, hvor vi denne lørdag vil præsentere både sprød musik og aarhusiansk fotokunst // Foto: PR, Facebook-begivenhed

Tegneklubben x ARoS Public 

Sted: ARoS Kl.: 14:00-16:00 Mønt: Gratis

Tegneklubben rykker igen ind på ARoS i anledningen af ARoS Public’s 3 års fødselsdag. Tegneklubben er et uformelt mødested for alle – lige fra etablerede kunstnere til dig, der måske tegner for første gang. Konceptet for arrangementet er simpelt “kom og tegn!”, og det hele finder sted på niveau tre på museet, så du behøves ikke være medlem eller købe entre til ARoS.

VINK POP UP x Little Winther x PPP

Sted: Jægergårdsgade 154C Kl.: 20:00-23:00 Mønt: Gratis

På lørdag holder vi hos VINK endnu et tværkunstnerisk pop-up arrangement, som er vores helt eget live format. Denne gang præsenterer vi bandet Little Winter og fotokunstprojektet Photographic Plate Project. For at binde disse sammen vil kunstner og grafiker Zak Bergmann skabe en visuel oplevelse med udgangspunkt i både musikken og fotokunsten. Du kan læse meget mere om arragnementet og de forskellige aktører her. Vi ses forhåbentlig!

Hong Kong / DK på HQ

Sted: HeadQuarters Kl.: 20:30 Mønt: 70

Bandet Hong Kong / DK spiller søndag aften på HeadQuarters. Den dansksprogede indie pop-duo består af fætrene Joachim Schierning og Johan Knutz Haavik, som spiller efterårsturne denne periode. Support til koncerten vil være Pacific Swell, så der er masser af god lyd til dig denne aften.

Søndag

Bandet Hong Kong / DK spiller på HQ denne søndag // Foto: PR, Facebook-begivenhed

Searchers – Videoværk

Sted: Dokk1 Kl.: 08:00-22:00 Mønt: Gratis

Værket Searchers er en del af byrumsudstillingen You Are in My Veins, som vi hos VINK for nyligt har skrevet om, og som du kan læse mere om her. Værket Searchers er skabt af den britiske kunstner, George Henry Longly, i Aarhus’ knudepunkter i samarbejde med Neson Beer, som er schweizisk musiker. Han spiller både hovedrollen og er manden bag musiksporet. Du kan opleve videoværket på Dokk1 indtil d. 17. november.

 

// Coverfoto: Rebecca Kirkeby Blach Rossen

Skriv en kommentar