WEEKENDGUIDEN UGE 35

WEEKENDGUIDEN UGE 35

Festugen er så småt begyndt, og det fylder vores elskede Aarhus med et væld af kulturarrangementer og liv i gaderne. VINK forsøger at hjælpe dig til at få den mest festlige, kulturelle og sjove weekend i denne guide, der rummer lidt for enhver smag. 

Torsdag

//Alle fotos: Facebook-begivenhed

Lav din egen notesbog

Hvor: Nabo Kiosk Kl.: 14.00-17.00 Mønt: Gratis, udover køb af bog

Studiestart er over os. Måske sidder du med løftet om, at det er i år, du tager noter og følger med. I så fald gør Scrap Pad og Nabo Kiosk det muligt for dig at kreere din helt egen notesbog på 100 % restpapir. Bøgerne vil koste det halve af, hvad de normalt gør, og så kan du ellers samle din helt egen regnskovsvenlige og skribleriindbydende bog.

Jazz, salsa og øl 

Hvor: Erlings Jazz- & Ølbar Kl.: 22:00-22:30 Mønt: Gratis

Ønsker du at kickstarte weekenden med lidt øl og musik? Så kan du passende gøre det på Erlings, der denne torsdag bliver overtaget af salsadansende kvinder. Kvinderne kalder sig The Mambo Girls og vil denne aften underholde de øldrikkende gæster med deres performance Marhé.

 

Fredag

Vinsmagning på Kloster Torv

Hvor: Kloster Torv Kl.: 14:00 Mønt: 300 kr.

Hvis ikke du ved, hvad du skal bruge din nyeerhvervede SU og løn på, kan du i hvert fald bruge dem på vinsmagning. Kolo er en restaurant, der bl.a. slår sig på lokal naturvin, og fredag rykker de til Kloster Torv, for at servere seks glas naturlig vin af forskellig slags. Det er først til mølle.

Fest i en kirke 

Hvor: Ungdomskirken Kl.: 22:00 – 03:00 Mønt: 70 kr.

Farvet lys, røgmaskiner og teknotoner vil fylde Ungdomskirken på Nørre Allé fredag nat. Med fornemt besøg fra Hamborg og Culture Box spilles dansegulvet op af en række DJ´s. Så hvis du vil danse fredagnatten væk, er der god mulighed for at gøre det i kirken.

Lørdag

Gå en tur ned ad Jægergårdsgade  

Hvor: Jægergårdsgade Kl.: 10-02

De mange butikker, cafeer og restauranter på på den hyggelige Jægergårdsgade er denne lørdag gået sammen om at skabe en dag i kunstens tegn. Håndlavede smykker, keramik, tatoveringer og malerier vil blandt meget andet blive vist frem og solgt på denne lørdags gadefernisering.

Se film i Kuplen

Hvor: Kuplen i Byhaven Kl.: 09:00-22:30 Mønt: Gratis

Som en fast del af Aarhus Festuge rykker Øst For Paradis ud af den gamle biograf og ind i kuplen i Byhaven med en gratis film under armen. I år fremvises den smukke film Vinterbrødre, der er en kunstnerisk fortælling om to brødre, spillet af Elliot Crosset Hove og Simon Sears, der slider i det som kalkimnearbejdere i en kold atmosfære. Dialog er der ikke meget af, men den er både flot filmet, stemningsfuld og sanselig.

VINK POP UP x CLUSTER SQUARE 

Hvor: Kloster Torv Kl.: 19:00 – 22:00 Mønt: Gratis

Sidst men ikke mindst er der jo også VINKaarhus´ helt eget Pop Up-event på Kloster Torv. I samarbejde med Clustersquare vil VINK levere undergrundskultur til Aarhus Festuge og denne aften står både på koncerter og kunst på Kloster Torv. Du kan læse mere om aftenens program her.

 

Søndag

Drik en kop kaffe 

Hvor: Kaffebaren Hverdag Kl.: 11-16 Mønt: 20 kr.

Hvis du har svært ved at komme ud af sengen denne formiddag, kan du begynde med en billig kop kaffe. Cafeen Hverdag åbner denne søndag og lægger ud med et temmelig godt tilbud. For en flad 20´er, kan du få lige den kaffe du ønsker fra sortimentet.

Loppemarked 

Hvor: Den Rå Hal, Godsbanen Kl.: 10-16 Mønt: Gratis

Efter formiddagskaffen kan du tage en tur til Godsbanen, hvor den Rå Hal bugner med boder fyldt med loppefund. Mere er der vel ikke at sige til dét. Smut forbi og gør et godt kup!

Fisk og banko

Hvor: Ridehuset Aarhus Kl.: 15.00 Mønt: ?

Kan du lide fisk? Kan du lide banko? Hvis svaret er ja og ja, så er der intet bedre at bruge sin søndag på, end at spille med, når Ridehuset slår dørene op for et godt gammeldags spil banko, hvor Clausens Fiskehandel sørger for friskfangede præmier.

Skriv en kommentar