WEEKENDGUIDEN – UGE 28

WEEKENDGUIDEN – UGE 28

Hallehøj! Din “partner in crime”, Weekendguiden, er tilbage med en håndfuld idéer til weekenden. Vi kan byde på lidt godt til ganen, ørerne, tankerne og lemmerne. God weekend! Måske vi ses på kasa kasa eller på hurtigfærgen til Samsø! 

TORSDAG

Sted: kasa Kasa, Kalkværksvej 5G, 8000 Aarhus C Kl.: 16-24 Mønt: Afhænger af sult, lyst og begær

Elsker du mad, arkitektur og kunst? Så vil vi anbefale dig at besøge kasa kasa, som er et eksperimentalt studio, der netop dyrker alt dette! kasa kasa har beliggenhed i Kødbyen lige under Kulbroen. Hele juni, juli og september holder de sommerbar hver torsdag, fredag og lørdag. Her serverer de sindssygt lækker mad, spiller god musik og sørger for dejlig stemning til dig og alle dine venner.

FREDAG

Den første og den seneste

Sted: Skrivekunstskolen, Vogn 1, Godsbanen Kl.: 16-18 Mønt: 40 kr. (betales med MobilePay eller kontant i døren)

På fredag inviterer Skrivekunstskolen og Litteraturen på Scenen 3 forfattere til at tale om og læse op fra deres debut og deres seneste udgivelse. Daniel Dalgaard, Knud Steffen Nielsen og Glenn Christian vil hver især fortælle om deres debuts tilblivelse, hvilket forhold de har til den i dag, og om (hvis overhovedet) den seneste bog forholder sig til debuten. Det er den anden aften ud af fire aftener, hvor forfattere inviteres ind til en snak om deres første og deres seneste. Læs mere om de kommende arrangementer her.

LØRDAG

Aarhus Jazz Festival 2021

Sted: Spillersteder i byen Kl.: Hele dagen og aftenen! Mønt: Varierende

Hvis du synes, at Aarhus på det seneste har været mere melodisk, rytmisk, scattende, improvisatorisk og livlig, giver det ganske god mening. Aarhus Jazz Festival begyndte nemlig allerede i lørdags at holde koncerter på samtlige spillesteder i byen. Men du kan stadig nå at få din jazz på, da der faktisk vil være koncerter til og med på søndag. Nana Rashid, Kajsa Vala og Peter Vuust Trio og Aarhus Jazz Orchestra er bare et udpluk af alle de fantastiske artister, som spiller. Tjek programmet ud her.

SØNDAG

Søndag på Samsø

Sted: Samsø Kl.: Du bestemmer! Mønt: Varierende

Tag en dagstur til Samsø med Samsø Rederis hurtigfærge. Efter kun en times sejltur kan du træde direkte ned i ø-idyl og øko-romantik. Besøg gerne øen på to hjul. Med de mange små veje, der går gennem byerne, er Samsø som skabt til cykeltur. Besøg Yduns Have i Alstrup, et fællesskabsstøttet landbrug. Tag helt ud til Issehoved, Samsøs nordligste punkt, der med sin spids minder om Skagens Gren. Bestil bord på Strandlyst Hotel, et lille badehotel i havnebyen, Ballen, som denne sommer har besøg af kokke fra restauranten Domestic. Hurtigfærgen til Samsø sejler fra Dokk1’s bagside ved Hack Kampmanns Plads 6. Bestil billetter her.

Coverbillede: // VINKaarhus

Skriv en kommentar