YES! Endelig er torsdag lige om hjørnet, og til trods for dårlige odds for solskin og forår skal weekenden indvies med et brag. I denne uge åbner VINK dørene op for alt fra filmpremiere til vinterløb. Rettere sagt: alt hvad hjertet kan begære til sådan en højhellig weekend. Værsgo!

 

TORSDAG

Indrøm det: alle hjerter smelter til denne scene i den originale Beauty and the Beast. // Gif: giphy.com

 

FILMATISERING AF BEAUTY AND THE BEAST

Kl. 12:00-21:00 Mønt: 165 kr. 

Denne begivenhed går ud til alle 90’er-børn, hvis barnlige sjæle stadig besidder en forkærlighed for Disneys klassikere. Vi får nu lov at dyrke netop dén forkærlighed, når Disney atter lukker os ind i den fortryllende verden. Denne gang er det blot en live action, musikalsk filmatisering af originalen – med selveste Emma Watson og Dan Stevens som hovedroller! Så skynd dig at hapse en billet, før de forsvinder!

 

FERNISERING PÅ ANDROMEDA

Kl. 16:00-20:00 Mønt: Gratis

På Fredspladsen, ved Gellerup Bibliotek, åbner platformen Andromeda et galleri. Her kan du få lov at se enestående malerier og andre værker skabt af børn ned til fem år. Støt børnenes kreativitet, og et nyt initiativ i Gellerup, nu på torsdag.

 

CITAT_37 RELEASEFEST

Kl. 21:00 Mønt: Gratis (plus gratis øl til de første gæster!)

Skal denne torsdag i stedet byde på spas og løjer? Så er der også hjælp at hente! Det har hovederne bag magasinet Citat nemlig sørget for, da de udgiver eksemplarer for 37. gang. Dét skal fejres, danseskoene skal kridtes, og afsted det går.

 

FREDAG 

Hvis du tager til comedy på fredag, vil du fnise og le som denne lille pige. Skønt, ikke? // Gif: giphy.com

 

COMEDY ZOO: Omar Marzouk, Jacob Tingleff og Steffan “Staff” Kristensen

Kl. 17:00 Mønt: 170 kr.

Musikhuset byder tre komikere indenfor kun for at løfte vores smilebånd. Her vil du blandt andre møde en mand, der tør give indvandrerpolitik et humoristisk skub bagi, samt manuskriptforfatteren bag Langt fra Las Vegas (det taler for sig selv). Tillad dig selv at blive underholdt hele aftenen – det bliver så skægt.

 

AARHUS STORIES

Kl. 21-23 Mønt: Gratis

Aarhus 2017, Den Gamle By og Filmby Aarhus er indgået i et samarbejde om et fantastisk projekt. Projektet er en udendørsbiograf og en koncertoplevelse på Bispetorv (Aarhus Domkirke), der gennem billeder og animationsfilm fortæller Aarhus’ historie fra vikingetiden til industrialiseringen. Soundtracks, orkesteret og de farverige billeder vil efterlade dig med en tabt kæbe.

 

LØRDAG 

Tænk, hvis man kunne få lov at skåle med Leonardo her. Vi må nøjes med hinanden. //: GIF: giphy.com

 

BAGAGERUMSMARKED, MUSIKHUSET

Kl. 10:00-15:00 Mønt: Gratis

Der kan altid findes en undskyldning for at fyre lidt gysser af. I denne weekend hedder undskyldningen BAGAGERUMSMARKED! Foyeren i Musikhuset er smækfyldt med gode fund, som alt sammen lever op til de vise ord: vintage, genbrug og hammerbilligt! Blandt de 100 forskellige stande er det garanteret at finde mig, pruttende om prisen og med poser fulde af godter.

 

KONCERT VED AARHUS MUSIKSKOLES TALENTLINJE

Kl. 12:00-14:00 Mønt: Gratis

Hvis du ikke lider helt så meget af shopaholic som nogle af os andre, skal særligt du ikke snydes for en fantastisk musikoplevelse denne weekend. Dokk1 lægger nemlig hus til Aarhus Musikskoles talentlinje, der består af unge musikere. Lyt til, hvordan disse unge formår at blande vidt forskellige genrer; den klassiske musik, poesien i sangskrivning og elektroniske toner. Det bliver uden tvivl enestående og helt unikt!

 

AARHUS VOLUME PRÆSENTERER: ALT DET NYE

Kl. 21:00-02:00 Mønt: 60 kr (og billig bar!)

SÅ for pokker! Er du kommet dig over torsdagens strabadser? For så går det altså løs igen. Denne gang er det Aarhus Volume, som inviterer byens unge til hiphop og DJ’s. Gæsterne er blandt andre Artigeadit og Tobias Rahim. Joiner du denne begivenhed, lover VINK dig fest, gøgl og musik hele natten.

 

SØNDAG

Ligner denne elefant ligeså meget dig, som den ligner mig, efter weekendens mange øl? Så er den vinterløbetur måske ikke så dårlig en idé alligevel… //Gif: giphy.com

 

VINTERLØB I TIVOLI

Kl. 10:00-13:00 Mønt: 165 kr. 

Aarhus Motion sørger for, at vi får lettet måsen fra sofaen denne søndag. Vælger du den korte rute, 5 km, løber du i smukke skovomgivelser ved Havreballe Skov og Marselisborg Skov. Den længere rute, 10 km, fører løberne yderligere ud til Mindeparken, Kirkeskoven og Forstbotanisk Have. Så måske bliver det en søndag, som vi endelig kan bruge på noget andet end chips og Netflix? Er du klar?

 

AARHUS VINEYARD KICKOFF – LET’S GO!

Kl. 15:00-17:00 Mønt: Gratis

Vil du hellere tage en slapper, så tag et smut forbi Radar. Du er nemlig lige blevet inviteret til Kickoff. Princippet er at holde en anderledes gudstjeneste for folk med en sangfugl i maven, som bare vil hygge sig i selskab med andre. Forvent en festlig og alternativ kirke, og hiv en yngre søskende, kusine/fætter, whatever med, for der er også program for de små.

 

Ha’ en hel formidabel weekend!

// Anne Sophie