VINK SØGER KREATIVE SJÆLE

 

SKRIBENTER

Elsker du at skrive, og brænder du for at opsøge og afdække de skæve, sjove og alternative dele af Aarhus’ kulturelle vækstlag? Ja, så er det netop DIG vi står og mangler! Send fluks en kort ansøgning til kontakt@vinkaarhus.dk med en beskrivelse af dig selv, samt hvorfor du har lyst til at blive en del af VINK-familien som frivillig skribent.

Som skribent skriver du bl.a. om events, laver interviews, anmeldelser, reportager og deler hvad du ellers har på hjerte.

 

KORREKTURLÆSERE

VINK søger skarpe øjne til at sikre kvaliteten af vores skriverier. Så er du en ørn til komma, kongruens og kanonfed retstavning – så er det dig VINK mangler! Smid en kort ansøgning til kontakt@vinkaarhus.dk med en beskrivelse af dig, samt hvorfor du har lyst til at blive en del af VINK-netværket.

 

ILLUSTRATORER

Er du en kreativ sjæl, som gerne vil have en platform at udtrykke dig på? VINK søger lige nu illustratorer, som med blyant, pensel, kul eller computer kan fremtrylle interessante og visuelt legende illustrationer. Så smid en kort ansøgning til kontakt@vinkaarhus.dk med en beskrivelse af dig, din motivation og et par af dine illustrationer.

 

FOTOGRAFER

Går du med en fotograf gemt i maven? Og vil du være en del af et kreativt kulturfællesskab? Så send en ansøgning til foto@vinkaarhus.dk, hvor du skriver lidt om dig selv og din motivation, og vedhæft nogle af dine allerbedste billeder.

Som fotograf tager du med en skribent, når der er brug for billeder til et indlæg, du tager billeder til dine egne fotoreportager og fanger øjeblikket til vores Instagram.

 

VIDEOGRAFER

Går du med en videomand eller -kvinde gemt i maven? Og vil du være en del af et kreativt kulturfællesskab? Så send en ansøgning til kontakt@vinkaarhus.dk, hvor du skriver lidt om dig selv og din motivation, og vedhæft et par bud på videomateriale fra din hånd.
Som videograf tager du med en skribent eller en redaktør ud og laver reportager, stemningsvideoer, mini-dokumentarer eller fanger øjeblikket til vores Instagram. Du kan også lege med originalt materiale, som små kortfilm, kunstvideoer, GIFs med mere! Der er plads til leg og kreativ udfoldelse!
Vi forventer ikke, at du er verdensmester, men vi håber du har massere af gå-på-mod og lyst til at lege med videoformatet. Der er heller ikke krav om det helt store videogrej, men du skal have et godt kamera eller en telefon, som skyder fin video – og adgang til et videoredigeringsprogram, som fx iMovie.

 

*****************************************

 

Da stillingerne er frivillig og ulønnet, er det allervigtigste for os, at du har lyst til at engagere dig i VINK og i det fællesskab, som udgør VINK. Du skal se dit arbejde her som en mulighed for at deltage i og bidrage til fællesskabet, videreudvikle dine faglige kompetencer og få et indblik i, hvad det vil sige at være frivillig med stort F.

 

Vi tilbyder derfor:

- At du bliver en del af VINK-familien
- Erfaring indenfor bl.a. journalistik, formidling og kommunikation.
- Adgang til et kæmpe kreativt kulturelt netværk
- Stor kreativ frihed med plads til at eksperimentere og afprøve idéer

SEND DIN ANSØGNING TIL KONTAKT@VINKAARHUS.DK