$uicideboy$ – Koncert på Train

$uicideboy$ – Koncert på Train

 

New Orleans duoen $uicideboy$, bestående af Ruby Da Cherry (Aristos Petrou) og $lick (Scott Arceneaux Jr), besøgte i lørdags Train, hvor de gav koncert.

 

Suicideboys Live

$uicideboy$ på Train. //Foto: Miranda Esdahl Glaser

 

Duoen $uicideboy$ startede med at lave musik sammen tilbage i 2014 og har siden hen spillet verden over – ofte med udsolgte koncerter. Denne gang smuttede de forbi et næsten fyldt Train i Aarhus.

Som en af de få blandt publikum, der ikke var så bekendt med $uicideboy$’ musik, blev man ret hurtigt fanget af stemningen i rummet. Jeg ved ikke, om det var på grund af den vilde energi blandt publikum, eller om det var den pulserende sub bas, som spillede ud af højtalerne, der gjorde, at man blev fanget af den vilde atmosfære og ikke kunne lade være med at smile og groove med under hele koncerten.

 

Suicideboys Live

$uicideboy$ på Train. //Foto: Miranda Esdahl Glaser

 

Publikum var tydeligvis bekendt med alle deres sange og hoppede rundt til de pulserende hiphop trapbeats, der blev spillet højt. Man kunne mærke musikken helt ind i marv og ben, allerede fra da DJ’en opvarmede publikum de første minutter.

Publikum var ikke bange for at smide trøjen, fyrre op for en joint eller kaste med alkohol i luften og fremprovokere den såkaldte ‘moshing’ (hvor publikum aggressivt støder ind i hinanden).

$uicideboy$ var ret gode til at hype en stemning op. De vidste tydeligvis, hvilket slags publikum de havde med at gøre. Der var i hvert fald ingen tvivl om, at publikum fik det, de betalte for.

 

Suicideboys Live

$uicideboy$ på Train. //Foto: Miranda Esdahl Glaser

 

Hurtige facts: Ruby har i et årti forsøgt at komme frem indenfor punk-genren, og Slick har en fortid i drug-dealing såvel som sangskriveri. De har siden hen dannet gruppen $uicideboy$, og deres lyrik bunder tydeligvis i egne erfaringer omhandlende stoffer, depressive perioder og andre af livets udfordringer.

Har du endnu ikke fået lyttet til duoen? Så gør det lige her!

 

Skriv en kommentar