SPOT 2019 – MUST-SEES

SPOT 2019 – MUST-SEES

Årets SPOT Festival forvandler i weekenden Aarhus til en summende musikfest med koncerter spredt over hele byen. Det er weekend fyldt med skøn musik, nye oplevelser – og et stort og uoverskueligt program med op imod 300 koncerter. Men frygt ej, VINK har din ryg. Hvis du skal på SPOT, så læs med her, hvor du får smidt must-see-koncerter i nakken. 

 

FREDAG

 

Special-K // Foto: PR

 

The Oceans

Tid: 16.00 // Sted: Voxhall

Fik du lidt for mange øl til torsdagens pre-parties? Reparer dine tømmermænd med en omgang støjende guitarer, insisterende beats og lækre melodier. Så er du ligesom i gang igen. Duoen The Oceans er garant for sprød noisepop, og det de selv kalder nu-gaze – og hos VINK er vi ikke bare sikre på, at vi kommer til at høre meget mere til The Oceans i fremtiden – det bliver også et brag af en SPOT-koncert.

 

Special-K (IS)

Tid: 17.45 // Sted: Lille Sal, Musikhuset

Islandske Special-K er popkultur, millinial-æstetik og Tinder-poesi i en skarp kunstnerisk pakke. Med musik, der er blevet beskrevet som “depresso pop bangers” og et fængende visuelt udtryk, synes dette at tegne sig som en af SPOT Festivalens mest interessante nyopdagelser for undertegnede. For hvem vil ikke vide mere om en kunstner, hvis seneste udgivelse bar titlen I Thought I’d Be More Famous by Now?

 

Hjalte Ross

Tid: 22.30 // Sted: Lille Sal, Musikhuset

Hjalte Ross er en sangskriver med et enormt potentiale. I 2018 udgav han sit debutalbum Embody. I musikken bliver følelser endevendt, undersøgt og udlagt gennem Hjalte Ross’ rolige vokal. Koncerten på SPOT Festival bliver helt sikkert en fin, følelsesladet og fænomenal oplevelse. Vi ses! Vi tager Kleenex med!

 

Farveblind

Tid: 00.30 // Sted: Aarhus Congress Center, Main Stage

Skal du lige op i gear igen, inden du danser natten væk hos Roots & Hybrid til efterfest på HQ eller Sway? Så smut forbi ACC til et brag af en fest med Farveblind. Du kan være helt sikker på en både intens og energisk liveoplevelse – og der er hårdtslående elektronisk musik på programmet, så husk dine dansesko (og tag lige en kaffe eller lignende inden, hvis du er blevet søvnig).

 

LØRDAG

MoonBee + The Astronauts // Foto: PR

 

Josephin Bovién

Tid: 17.30 // Sted: Aarhus Congress Center, Club Stage

Det lokale stjerneskud Josephin Bovién spiller af flere omgange på dette års SPOT Festival – og er et klart must-see i vores bog. Med debuten Caramel Babe har Josephin Bovién sementeret sit enorme talent i en meget ung alder. Glæd sig til eksperimenterende R’n’B og en skøn vokal, når Josephin Bovién debuterer på SPOT Festival.

 

Søn

Tid: 17.30 // Sted: Voxhall

Søn stormer frem med deres musikalske undersøgelser og ‘catchy smadderpop’. I debutalbummet Det Skandinaviske Design forholder Søn sig til samtiden og dennes idealer – alt sammen med en stor portion nærvær og et tekstunivers, som de fleste ‘millinials’ kan relatere til. Tjek dem ud! Det bliver fedt.

 

MoonBee + The Astronauts

Tid: 19.00 // Sted: Klubscenen, Musikhuset

Aarhusbaserede MoonBee spiller på dette års SPOT Festival med hendes band The Astronauts. Der er lagt i kakkelovnen til fin, drømmende spacepop båret af Gry Coldings smukke vokal. Det er skøn, nærværende popmusik med en fin nerve og et interessant æstetisk univers, som vi hos VINK håber at se meget mere til i fremtiden. Tag med rumfeen MoonBee og The Astronauts på rumrejse lørdag aften!

 

Yung

Tid: 23.30 // Sted: TAPE 

Aarhusianske Yung har været lidt væk fra scenerne i den seneste tid. De arbejder p.t. på et nyt album, som vi hos VINK ser meget frem til at lytte til. Yung er garant for solid rock med en lille snert af punk – og deres livesæt er fyldt med nærvær og nerve. Så smut en tur omkring TAPE, snør dine dansesko og gør dig klar til en omgang lækre guitarriff og fed energi.

 


Dermed er vi nået til enden af VINKaarhus’ must-see-guide til dette års SPOT Festival. En festival fyldt med fede musikoplevelser. Og hungrer du efter mere SPOT-materiale? Så glæd dig. De næste dage smider vi blandt andet en Dayparty-guide, en guide til Roots & Hybrid – og en række anbefalinger og portrætter i din retning. Vi ses der ude!

 

 

 

Skriv en kommentar