Reportage: Luster på SPOT festival 2018

Reportage: Luster på SPOT festival 2018

SPOT festival 2018: Luster spillede til årets festival en velorkestreret koncert på Godsbanen. VINK har fulgt bandet før, under og efter koncerten.

 

På en lun og solrig aften midt i maj ankommer Luster til spillestedet ved Godsbanen, hvor de i aften spiller til årets SPOT festival. Lusters medlemmer finder man også i succesfulde bands som Masasolo, Icecream Cathedral og Sleep Party People. Det musikalske talent er også til at føle på i dette arrangement – og Luster er da også spået til at blive et af årets helt store upcoming bands. Gruppen har allerede kastet hits fra sig såsom “Sexbeat” og “New Plesaure” – hvoraf sidstnævnte er blevet kyndigt afspillet på P6 Beat.

Her inviterer VINK dig ind i Lusters univers. I denne reportage viser vi bagom klip, og højdepunkter fra Lusters koncert på SPOT 2018. Altsammen krydret med et interview, hvor de fire bandmedlemmer fortæller om oplevelsen at at stå på scenen, samt at lave musik i Luster.

 

 

// Foto: Jonas Kjærsgaard // Redigering: Jonas Kjærsgaard og Kent Jørgensen // Redaktion: Caroline Borring og Anne Møller Christensen //

Skriv en kommentar