Navneløs spiller deres værk

Navneløs spiller deres værk

Kom på Atlas imorgen, onsdag d. 20. november, og oplev for første gang hele Navneløs’ debutalbum ”Værk” spillet fra ende til anden. Det bliver dobbeltsærligt, da ”Værk” ikke er udkommet endnu. Vær med til at søge ind mod kernen og mærke helt yderst i huden hvad orkesteret gør ved én, når de spiller i intime omgivelser og for et siddende publikum.

vinkimgfileHaiyKBxLEYVMNJlevTJT

 

Seriøst naive

Navneløs har spillet på Roskilde Festival, til Smukfest og turneret i hele Danmark. Nu vender de hjem til Århus. Og heldigvis for det. For med en gennemsnitsalder på 20 år kidnapper de lytteren, der – ligesom anmelderne – straks udvikler et Stockholmsyndrom. De indfanger publikum med deres mælkevejsmusik, deres langsomme opbygninger og buldrende rabalder, som er både originalt rock og svævende sansning. Men på trods af den unge alder er lyden også moden og erfaren.

 

De fem kompetent eksperimenterende musikere spiller altså debutalbummet “Værk” fra ende til anden – og det med melankoli i fingerspidserne. De er derudover dansksprogede og lægger astronomisk vægt på, at deres “Værk” både rummer seriøsitet og naivitet.

 

”Vi vil gerne invitere lytteren længere ind i vores univers,” pointerer sangskriver og guitarist Johan Kruse.

 

Bonuslyd
Foruden Navneløs kan man også opleve det ambiente enmands-projekt Infants, som spiller support. Infants består af multi-instrumentalisten William Kudahl, der leverer et intuitivt og tit improviseret melodisk og nærmest minimalistisk lydbillede.

 

Kom glad! – eller vildt deprimeret. Der vil helt sikkert være plads til både det ene og det andet. Der er i hvert fald helt sikkert plads til naivitet og seriøsitet.

 

Hvad: Koncert med Navneløs
Hvad mere: Infants som support
Hvor: I en god stol på Atlas
Hvornår: Imorgen – onsdag den 20. november kl. 20.30 (dørene åbner 19.30)

Hvorfor: Jeg vil lade musikken argumentere – her er en liveoptagelse af nummeret Skyggen.

Mønt: 80 kr. Køb billetten her – der bliver helt sikkert udsolgt.

Skriv en kommentar