FIRE ANBEFALINGER FRA DET AARHUSIANSKE MUSIKLIV

FIRE ANBEFALINGER FRA DET AARHUSIANSKE MUSIKLIV

Er du også ved at drukne i virvaret af koncertinvitationer på Facebook? Kan du ikke finde ud af, hvad der er værd at tage til i denne måned? Fortvivl ej. Dansk Musiker Forbunds Ungdomsudvalg, Aarhus kommer dig til undsætning. Hver måned svarer fire aktører fra det aarhusianske musikliv på, hvilken koncert de glæder sig mest til, hvorefter de sender stafetten videre. VINK bringer hermed de fire anbefalinger for januar.

 

 

Vegas udvalgte på Train.//Foto: Train

Vegas udvalgte på Train.//Foto: Train

Navn, alder, beskæftigelse

Mikkel Werling, 20 år, vokal / synth i Cousin & Zebu Zarina.

 

Anbefaling

Vegas udvalgte @ Train – Torsdag d. 6. januar 2017, kl. 20. (Entré: 130,00 DKK) – Train, Toldbodgade 6, Aarhus C.

 

Hvorfor skal jeg tage til koncerten?

På trods af en forholdsvis høj billetpris, er det et stærkt hold til en interessant aften, på tværs af vækstlagets musikalske spektrum. Heriblandt kan både School of X, Slowes og Emil Kruse i særdeleshed fremhæves, da de på hver deres måde innoverer uden at miste genkendeligheden.

 

 

//Foto: Mono Goes Metal Festival

//Foto: Mono Goes Metal Festival

Navn, alder, beskæftigelse

Simon Lindemann Olsen, 27 år, folkeskolelærer og vokalist i BAEST og LIVLØS.

Anbefaling

Prime is Coming to Aarhus 14. Januar på V58. The New Shit Showcase 21. Januar på Atlas. Mono Goes Metal Festival 27.-28. Januar i Monorama.

 

Hvorfor skal jeg tage til koncerterne?

Det ulmer og koger i undergrunden på den danske metalscene for tiden. En ny generation af spirende unge og dygtige bands er ved at indfinde sig, og de har blod på tanden! Århus er I mine øjne det mest spændende sted at befinde sig som metalmusiker/fan. Det er nogle bunddedikerede og passionerede mennesker, som nærer en ubeskrivelig kærlighed til den aggressive musik og det mørke miljø. Alle arrangementer repræsenterer bredt fra den danske metalundergrund, hvor man kan forvente dræberriffs, vildskab ud over scenekanten og dundrende trommer i nære og vedkommende omgivelser.

 

 

Nilas, Øst og Valter Hvid//Foto: Tape.

Nilas, Øst og Valter Hvid//Foto: Tape.

Navn, Alder, beskæftigelse

Anton Radmer, 18 – Trommeslager i KÖÖD/ Studerende på Det Jyske Musikkonservatorium. 

 

Anbefaling

Nilas, Øst og Valter Hvid – Tape (Århus) D. 6 Januar.

 

Hvorfor skal jeg tage til koncerterne?

Man skal tage til koncerten, fordi det bliver en perfekt blanding af lækre tunes af både topfede Dj’s og superdygtige musikere!

Øst er fedt og ikke mindst talentfuldt HipHop band fra Århus, det skal tjekkes ud. Nilas er en Dj/Producer fra København, der virkelig har noget at byde på. Med sin helt egen R&B-agtige sound formår han at sætte gang i tankerne, og ikke mindst uudforskede dansemoves. Han skal tjekkes ud, det er helt klart et must.

 

 

Cian Nugent og tba//Foto: Tape.

Cian Nugent og tba//Foto: Tape.

Navn, alder, beskæftigelse

Bodil Frimodt Rønnow, 27 År, Musiker og musikunderviser.

 

Anbefaling

Cian Nugent og tba på Tape i Mejlgade den 26. Januar.

 

Hvorfor skal jeg tage til koncerten?

Jeg synes vi skal have en god start på 2017. Derfor synes jeg vi skal mødes til en koncert, som jeg personligt har store forventninger til vil skabe den der særlige stemning af nærhed. De fysiske rammer på Tape plejer, at være garant for en vedkommende atmosfære. Cian Nugent synes med sin skrabede musik, at skabe et eftertænksomt rum for lytteren. Det må være lige det vi trænger til ovenpå 2016.

 

//Tekst udarbejdet af Dansk Musiker Forbunds Ungdomsudvalg, Aarhus.

Skriv en kommentar