Aarhus’ genklang

Aarhus’ genklang

Forfatter og VINK-skribent, Daniel Boysen Pedersen, holder imorgen novellefest i anledning af udgivelsen af “Efterhånden blot dages genklang”.

Kunstgræs til Mejlgade for Mangfoldighed nydes, og havnens nye bygninger indtages med manér. Overfladefolket er de, man kan høre trampe over éns hoved, når man gemmer sig i byens kulturbunkere. Og det gør Daniel. Han nyder. Og reflekterer.
Med et mættet og fragmenteret sprog undrer han sig over små nuancer af tilværelsen, som ofte tegner det store billede. Det er ungt. Dog klogt. Novellerne slutter aldrig, idet det forventes, at dagene, oplevelserne og livet kører i ring. Man fornemmer en genklang af byen i novellesamlingen, som lader Aarhus manifestere sig som et vedvarende ekko.
Daniel Boysen Pedersen inviterer til vin, fest, farver, bogsalg og hygge i anledning af, at han netop har udgivet novellesamlingen “Efterhånden blot dages genklang”. Han beskriver selv, at novellesamlingen indeholder det sære, det normale, det sjove, det alvorlige og meget andet.
Hvad: Novellefest i anledning af Daniel Boysen Pedersens udgivelse
Hvor: Aarhus Litteraturceter, Godsbanen, Vogn 1
Hvornår: lørdag den 9. november kl. 14-16.30
Hvorfor: Fordi novellesamlingen har genklang af Aarhus
Mønt: 160 kr. for novellesamlingen til receptionen (husk kontanter)
Links: Læs mere om arrangementet her.

Skriv en kommentar