@VINKaarhus

@VINKaarhus

Mandagsvejr er regnvejr, og regnvejr er en invitation til at sidde med kaffen og kigge igennem gamle billeder.

Det er gråt og regnfuldt i Aarhus i dag, og man kan næsten ikke andet end at blive nostalgisk over morgenkaffen. Derfor tager vi en walk down memory lane på vores instagram @VINKaarhus, hvor vi deler alt fra aarhusiansk arkitektur, spændende arrangementer til hverdags momenter. En gang i mellem kan man også være heldig at komme bag facaden og få set, hvad der sker på VINK redaktionen.

 

Dengang vi lige var kommet på Instagram aka. det første billede - "Aarhus er smuk i dag"

Dengang vi lige var kommet på Instagram aka. det første billede – “Aarhus er smuk i dag”

 

Dengang hvor lyserødt og søde sager ikke var en mangel vare på tag-selv bordet - "VINK release reception på LYNfarbrikken: Der var masser af lækkerier"

Dengang hvor lyserødt og søde sager ikke var en mangel vare på tag-selv bordet – “VINK release reception på LYNfarbrikken: Der var masser af lækkerier”

 

Dengang vi kiggede op og blev enige om, at en Aarhus kultur instagram ikke ville være det samme uden mindst et billede af regnbuen - "Aros"

Dengang vi kiggede op og blev enige om, at en Aarhus kultur instagram ikke ville være det samme uden mindst et billede af regnbuen – “Aros”

 

Dengang to søde Vinkerer fik 28 min of fame på Kulturmagasin - "Sådan ser man ud efter veloverstået TV-interview på Søndervangsskolen"

Dengang to søde Vinkerer fik 28 min of fame på Kulturmagasin – “Sådan ser man ud efter veloverstået TV-interview på Søndervangsskolen”

 

Dengang vi faldt over noget sært og spændende på vores vej, hvilket vi elsker på VINK. Mere særhed og hajhoveder i hverdagen! - "Hvis du løber på Bellevue Strand, så hold øje med hajhovederne i vandkanten"

Dengang vi faldt over noget sært og spændende på vores vej, hvilket vi elsker på VINK. Mere særhed og hajhoveder i hverdagen! – “Hvis du løber på Bellevue Strand, så hold øje med hajhovederne i vandkanten”

 

Dengang det var efterår og vi gik en tur igennem byen på æblejagt - "Æblerne ved Skt. Lukas Kirke er snart modne. Hvem tør tage den forbudte frugt?"

Dengang det var efterår og vi gik en tur igennem byen på æblejagt – “Æblerne ved Skt. Lukas Kirke er snart modne. Hvem tør tage den forbudte frugt?”

 

Dengang et lille, men stadig ligså vigtigt hverdags øjeblik kom og gik - "Chill out lounge i Kunsthall Aarhus. Om lidt tændes der op i grillen. Medbring selv kød"

Dengang et lille, men stadig ligså vigtigt hverdags øjeblik kom og gik – “Chill out lounge i Kunsthall Aarhus. Om lidt tændes der op i grillen. Medbring selv kød”

 

Dengang vi var inde og se skønheden i det helt klassiske Aarhus - "Loftsdetaljerne er smukke i Aarhusteater"

Dengang vi var inde og se skønheden i det helt klassiske Aarhus – “Loftsdetaljerne er smukke på Aarhus Teater”

 

Dengang vi nød udsigten ud over havnen og et filter kun gjorde det skønne endnu mere skønt - "Det tordner i København, men solen skinner i Aarhus"

Dengang vi nød udsigten ud over havnen og et filter kun gjorde det skønne endnu mere skønt – “Det tordner i København, men solen skinner i Aarhus”

 

Dengang vi kiggede på butiksvinduer og så alt det som Aarhus har at byde på - "Gad vide hvor mange lamper der er udsillet i lampeforretningen på Stjernepladsen. Jeg tænker 107. Hvad tænker du?"

Dengang vi kiggede på butiksvinduer og så alt det som Aarhus har at byde på – “Gad vide hvor mange lamper der er udsillet i lampeforretningen på Stjernepladsen. Jeg tænker 107. Hvad tænker du?”

 

Dengang der var redaktionsmøde og beslutninger blev taget - "Tusind tak til Tommy for lån af kælderen i Ceresbyen og til Emmerys for at gøre aftenen sødere samt de dejlige skribenter for et godt møde"

Dengang der var redaktionsmøde og beslutninger blev taget – “Tusind tak til Tommy for lån af kælderen i Ceresbyen og til Emmerys for at gøre aftenen sødere samt de dejlige skribenter for et godt møde”

 

Dengang vi dækkede skønne og stemningsfyldte NorthSide Fesitval - "Smuk koncert, smukt publikum og smuk aften!"

Dengang vi dækkede skønne og stemningsfyldte NorthSide Fesitval – “Smuk koncert, smukt publikum og smuk aften!”

 

Kaffen er drukket..

Og så er vi ved at være kommet tilbage til i dag efter denne gode gåtur, vi har haft sammen. Det var hyggeligt. Lad os gøre det igen en anden dag!

 

Vi ses..

Men indtil da, kan du også selv kigge lidt på alle de gode stunder inde på @VINKaarhus. Vi har mange gode ideer til vores instagram, så hold øje med hvad der sker af gode sager derinde i fremtiden. Vi vil også rigtig gerne se dinside af Aarhus, så tag os i en kommentar @vinkaarhus eller brug #vinkaarhus.

Skriv en kommentar