Personerne bag VINK

Personerne bag VINK

Opstartssucces. Mød VINK’s otte redaktører og hør deres favoritøjeblikke fra release-festen på LYNfabrikken lørdag den 25. maj. En dejlig dag, der gør det svært for pigerne at fremhæve bare et enkelt øjeblik som det bedste.

Fra venstre ses Petra Kirsten Jensen, Cecilie Riedmann Harlund, Katrine Nør Andersen, Maria Josefine Ponce Moreno, Lisa Larsen, Maria Bruun-Schmidt, Julie Meldgaard Smidt og Katrine Fuglsang. Foto: Thomas Rørby Petersen

Fra venstre ses Petra Kirsten Jensen, Cecilie Riedmann Harlund, Katrine Nør Andersen, Maria Josefine Ponce Moreno, Lisa Larsen, Maria Bruun-Schmidt, Julie Meldgaard Smidt og Katrine Fuglsang. Foto: Thomas Rørby Petersen

 

Petra Kirsten Jensen

Det var skønt at møde pigerne en time inden releasen og se dem alle i fint tøj, smil og glimtende øjne. Høre sig selv være en del af den steppedans af høje hæle, der fór rundt på lynfabrikken, mens de sidste forberedelser blev klaret.

De gode øjeblikke var mange og hænger sammen i erindringen som en montage: Solen bag de nøgne vinduer. Bevægelserne på trægulvet. Armene der svirrer i luften sammen med forventningens sommerfugle. Det lange bord med muffins overstreget med lyserødt pølseglasur. Banankagen mørk og hemmelig. Regnbuen fortolket som kage. Præmier og små syltetøjsglas med heldige og uheldige numre. De første gæster til at spørge oppe i baren, hvornår release-festen begynder. Ens kæreste, der aer én i nakken, mens man febrilsk retter i sit talepapir. Familien der kommer og stolt tager del i noget nævneværdigt fra ens liv. Alle de skønne mennesker, der dukker op og synes det er fedt, og som gerne vil støtte en kulturblog, der vender alle brosten under Aarhus. Det hele er sgu det bedste øjeblik og det er fortløbende, for vi er kun lige begyndt.

 

Cecilie Riedmann Harlund

Jeg tror først virkelig, at det gik op for mig, hvor stort et projekt VINK egentlig har været – og stadig er, da vi alle otte piger stod dér foran alle vores gæster til release party på LYNfabrikken i lørdags. Da Maria BS og Petra så smukt fik genskabt et nostalgisk flashback til vores spæde start tilbage i februar engang, da vi var en flok piger som mødtes på “café-crawl” rundt omkring i byen. Vores fællesgrundlag var den brændende interesse for kulturlivet i Aarhus, som vi alle delte, og det har så skabt den kulturblog, man nu kan finde påwww.vinkaarhus.com! Det er noget vi kan være stolte af – det var i hvert fald den følelse, jeg stod med.

 

Katrine Nør Andersen

Jeg følte det lidt som at gå til eksamen. Man er mega nervøs og blusser lidt, men ved godt, at man kan stoffet. Sådan havde jeg det med VINK i lørdags. Jeg ved, at bloggen er smadder fin og virkelig har noget at byde på, men jeg var alligevel nervøs og spændt. Hver gang, der trådte en person ind på LYNfabrikken, følte jeg, det var en ny gæst i mit hjem. Tiltaget er meget personligt.

 

Maria Josefine Ponce Moreno

Mit yndlingsøjeblik fra releasefesten var, da jeg kom ind af døren til LYNfabrikken og så bordet dækket med lækkerier, både bagværk og præmier og VINK-plakaterne i vinduet bagved. Det så bare så fint og indbydende ud, og det var en fantastisk følelse, at det, der havde været i støbeskeen så længe, endelig havde taget form.

 

Lisa Larsen

Arbejdet med VINK har været længe undervejs, og vi har arbejdet hårdt på at få siden færdig. Det har været skønt endelig at kunne lancere siden og samtidig holde release-fest inden for samme uge.

Vi synes jo selv, at det er sjovt at deltage i kulturen i Aarhus, og det har været fantastisk at blive bekræftet i, at folk gerne vil støtte op om de forskellige arrangementer, der bliver skabt i byen. Modtagelsen af VINK har været fantastisk, og folk har været så søde. Det var skønt at se så mange mennesker til release-festen, og det var helt overvældende. Så mit yndlingsøjeblik var selve dagen.

 

Maria Bruun-Schmidt

Da Maria PM troppede op på LYNfabrikken med blussende kinder og svedig pande, fordi hun havde spurtet hjem for at hente Flotte Frank, så vi kunne vise ham frem under velkomsten til releasen. Her kunne vi fortælle alle historien om, hvordan han havde udviklet sig fra at være en elpære med en itureven glødetråd – til at blive VINK’s trofaste maskot.

 

Julie Meldgaard Smidt

Mit favorit release-øjeblik må være at sidde på LYNfabrikkens tagterrasse bagefter, da cafeen var tom. Der følte jeg mig bare helt vildt glad og tænkte tilbage på alle de skønne mennesker, der tog sig tid til at komme forbi. Lige der glemte man de aftener, hvor man har siddet til ud på natten og besvaret mails og forsøgt at blive gode venner med det tekniske på hjemmesiden. Lige der, var man bare et stort smil.

 

Katrine Fuglsang

Mit favoritøjeblik fra releasen må have været, da det gik op for mig, at LYNfabrikken var fyldt med glade unge mennesker, der var kommet for at støtte op om VINK. Det var en ret vild og også overvældende følelse. Ellers synes jeg bare, dagen var skøn, og jeg hyggede mig meget, fordi så mange forskellige mennesker var samlet på et sted; både mine egne venner og en masse, jeg ikke kendte. Det er en god følelse at være en del af noget, der samler forskellige folk. Det er en følelse der gør én varm og giver røde kinder – selv når man ikke befinder sig i solen på tagterrassen.

Foto: Thomas Rørby Petersen; Motiv: Flotte Frank

Foto: Thomas Rørby Petersen; Motiv: Flotte Frank

Skriv en kommentar