Når skabertrang sætter i gang

Når skabertrang sætter i gang

Et vaskeri med et personale bestående af udviklingshæmmede, potentialet i at have en plastikpose-fri by, samt compassion meditation. Ovenstående arrangementer var blot en brøkdel af de talrige events, som blev bragt på banen af byens ildsjæle i løbet af Rethink Activism Folkefestival. En bred vifte af forskellige indfaldsvinkler i forhold til at gentænke sig selv som et ansvars-, miljø- og samfundsbevidst individ i dagens Danmark udspillede sig på Sydhavnen med 250 workshops, samtaler, koncerter og åbne boder i løbet af tre dage.

//Alle fotos: Anne Sophie Parsons

Sammen med Mobibliotek var der bl.a. mulighed for at bygge sit eget mobile mini-boghus. // Alle fotos: Anne Sophie Parsons

 

Under hverdagsaktivismens faner var der liv og byggeaktivitet på Sydhavnen, da Rethink Activism Folkefestival løb af stablen i weekenden. Alverdens initiativer, debatter og boder kunne findes – alle med to ting tilfælles: skabertrang og social sammenhold.

 

Sammen med Wahlberg Motion Design blev folk opfordret til at bygge deres egne power tool racers til Power Tool Race i weekenden – jo større kreativitet indtænkt i udformning, jo bedre.

 

Paul Natorp, projektleder bag initiativet Sager der Samler og Rethink Activism Folkefestival, holdte åbningstale: Med grundtanken om at skabe ‘en by i byen’ resulterede ønsket om at vise handlekraft, medansvar og social kreativitet i festivalen.

 

Skriv en kommentar