Kvalitetskaffen er tilbage

Kvalitetskaffen er tilbage

CAFEANMELDESE: Nyt navn, samme gode kvalitet. Ryesgade 28 er på ny blevet hjemsted for velduftende kvalitetskaffe.

 

Navnet er et andet, men kaffen er af samme høje kvalitet. Det må ligge i kortene for Ryesgade 28 at huse gode kaffeoplevelser.

I hvert fald skulle der ikke gå længe fra Sigfreds kaffebar drejede nøglen om, til en ny kaffepusher indtog lokalerne på adressen.

Konceptet er enkelt; kaffe, saft og fransk bagværk, alt sammen af højeste kvalitet, for på RS28 bliver der kælet for detaljen.

 

IMG_0599

Med Tobias bag disken kan du altid være sikker på, at kvaliteten er i top, når du bestiller kaffe hos RS28 foto: Laura Lokdam

 

Bag RS28 står Rasmus Seirup, der til dagligt får hjælp af en gruppe friske baristaer, der kan deres kram. Blandt andet vil du kunne møde Tobias Mosegaard, der efterhånden har en god håndfuld både nationale og internationale kaffebrygger priser på cv’et. Trods stjerneteamet er der ikke kendisnykker at spore. Stemningen er afslappet og hyggelig. Det virker på alle måder som om, at RS28 er kommet for at blive, og vi glæder os til mange gode kaffeoplevelser i fremtiden.

 

IMG_05981

Lokalerne er nyrenoverede og indrettet enkelt men hyggeligt. Foto: Laura Lokdam

 

Hvem: RS28

Hvor: Ryesgade 28, 8000 Århus C

Hvad: Salg af kvalitetskaffe og delikat fransk bagværk

Hvornår: Åbent man-tordag: 08:00-18:00 Fredag: 08:00-19:00 Søndag: 10:00-16:00

Hvorfor: Du skal besøge RS28, hvis du sætter pris på en velbrygget kop kaffe, der er kreeret med omhu og forståelse for bønnerne. Intet gøres halvt hos RS28, og alt hvad der langes over disken serveres med en god portion passion. Selvfølgelig kan du også altid komme for bagværkets skyld, men er du alligevel på besøg, så gør dig selv den tjeneste, at smage kaffen også.

Links: Facebook

Skriv en kommentar