IAMDDB – Manchesters nyeste stjerneskud

IAMDDB – Manchesters nyeste stjerneskud

Den sjælfulde sangerinde fra Manchester, IAMDDB (I Am Diana DeBrito), optrådte i torsdags på Atlas, hvor hun gik på scenen med én DJ bag sig. Hendes vokal er ligesom hendes lyrik meget skarp. Iført i en rød mavebluse og solbriller forførte hun hurtigt publikum med sin charmerende attitude og selvsikkerhed.

//Foto: Sebastian Dammark

 

Kun begyndelsen

“Waeveybby Volume One” er IAMDDB’s første EP, som blev udgivet sidste år. Den britiske sangerinde har siden hen vokset sig ind i folk hjerter med sin soulfulde og jazzede vokal. Hun skriver tekster over Trap og Hip-Hop beats. Hendes sange handler mest om kærlighed, livserfaringer, problemer med løsninger og vigtigst af alt empowerment.

Selvom hun “næsten” lige har skudt sin musikkarriere i gang, så er hun nået ret langt på meget kort tid. Hendes unikke stil og originale vokal giver hurtigt et godt indtryk af hende.

//Foto: Sebastian Dammark

 

Gode vibrationer

Den kun 21-årige sangerinde beskriver sig selv som “chill AF” men “crazy AF” på samme tid, hvilket også var det indtryk, man hurtigt fik af hende, da hun trådte ind på scenen på Atlas i torsdags. Hendes energi spredte sig hurtigt i rummet. Hun var ærlig, og hun var en badass. Hun gav shoutouts til det kvindelige publikum og var konstant tilstede under hele koncerten, mens hun hoppede rundt på scenen og smilte.

Da hendes DJ satte hendes store hit “Shade” på, dansede publikum og sang med – også os som ikke var så bekendte med hende endnu, gjorde hurtigt det samme. Man kunne ikke lade vær’! Der var så meget sjæl i hendes sange, og det lilla scenelys gjorde kun stemningen i rummet endnu mere varm. Da hun havde sunget sin sidste sang, sagde hun “Jeg smutter lige hurtigt op backstage og henter to flasker Hennessy”, hvorefter hun gav gratis flasker til publikum, så festen kunne fortsætte efterfølgende.

Lækre sensuelle rytmer og akkorder dannede et stærkt lydbillede under hele koncerten. Sange som “More” og “Trophy” blev også taget rigtigt godt imod. Hun har endnu ikke offentliggjort sin næste koncerter i Danmark, men så snart hun gør det, vil jeg stærk råde dig til at få fingrene i nogle billetter, da man går fra koncerten med et stort smil på!

 

Har du endnu ikke tjekket IAMDDB ud? Så gør det lige her!

 

 

Skriv en kommentar