Closet Crash #5 – feat Alexander

Closet Crash #5 – feat Alexander

Vi har fundet et ret vidunderligt vidunderlig menneske til 2014’s sidste Closet Crash. Third Man i podcastet Third Ear. Kryptisk og beskeden lydnørd med enormt velproportionerede hænder, en hang til det absurde og en meget, meget fin selvironi. Står ved sin freakyness. Mød Alexander.

Alexander, 28 år, musiker og third man i Third Ear. Lader her, som om han læser avis. På den meget velklædte måde. Jakke: Ukendt/Italien. Sko: Adidas. Bukser: Cheap Monday. Alle billeder // Camilla Bak.

 

Alexander er et af de mest kryptiske mennesker, jeg har mødt i flere måneder. Et lille mysterium, virkelig svær at regne ud. Han er sådan én, der tænker (virkelig længe), før han taler. Det er spændende og lidt uhyggeligt at møde sådan én. Man får lyst til at gemme ham i sit ærme, for sommetider fremdrage ham og bede om et godt råd. I svære situationer.


Vi fik den ikke fanget på foto, men Alexander er ejer af noget vidunderligt. En bowlerhatlampe, der indvendigt er beklædt med pur, pur guld. Bowlerhatten er opkaldt efter forfatteren P.G. Wodehouse’s ikoniske karakterer, Wooster og Jeeves (catchy shit. Især kombinationen). Her er dog en anden lampe. Lille erstatning.

 

Alexander bor i en varm sort/hvid hule på Frederiksbjerg – et sted, man gerne vil blive lidt. Objekter, der bærer efterårets farver er velkomne i lejligheden og integreres. Efter nøje omtanke. Han elsker den varme, der kan være i lys og har faktisk hjembragt solen fra Berlin i form af en lampe. Den befinder sig nu i hans soveværelse sammen med tøj og kaffestation.

Vi har at gøre med en ret hardcore detaljefreak – læs: bevæger sig i grænselandet mellem normalitet og galoperende OCD. Han gemmer sit kandidatspeciale i en skuffe, da vi skal fotografere hans hjem, da det ikke passer til farvekoden (alt for blåt). Et lille råd: ifør dig sort/hvide klæder, hvis du skal besøge Alexander. Eller mød op i afdæmpede rust-farver.


Det, du forhåbentlig spotter helt ude i venstre hjørne er Alexanders hund. Lavet af den reneste pap. Den indgik i en reklame for Ericsson-telefoner, før de blev opkøbt af Sony. Har senere været stand-in i en film. Alexander transporterede sin hund igennem byen. Til almen forundring og glæde.

 

Sko: Zara

 

Alexander er virkelig grineren selskab (jeg har en lille stille fest). Han afslører (til alle tilstedeværendes forundring) at flere, uafhængigt af hinanden, har foreslået at han blev håndmodel. Det er dog svært at komme ind i branchen, siger han. Kan dog afsløre, at det er hans hænder og spolebåndoptager (hæhæHÆ!), der dukker op på Third Ear-videoerne for afsnit #027 og #028. Ellers er Alexander meget hemmelighedsfuld omkring sit virke på Third Ear (altså: virkelig usamarbejdsvillig kilde, når det gælder egne opgaver. Anbefaler hellere andres arbejde i podcastverdenen.)

Efter at vi har udsat ham for et mildt pres, afslører han dog, at han officielt arbejder med webdesign, grafik og online-management. Og at det er ham, der får lov til at trykke på publish-knappen, når et nyt afsnit skal udgives (dagen før kl. 23:57. Grundet et lille delay på iTunes). Alex er faktisk også manden på fafisa-orgelet på Third Ears kendingsmelodi. Den blev indspillet i et lille koldt studie på Islandsbrygge, hvor Alexander sammen med Third Ears egen Tim frøs i selskab med instrumenterne.

 

Alexander står foran det, han har døbt Mellemstationen. Jakke: H&M. Smalt slips: Junk de Luxe. Skjorte: Lihdbergh. Bukser: Cheap Monday. Sko: Zara.

 

 

Vest: Zara. Skjorte: Lihdbergh. Bukser: h&m

 

I Alexanders skab sker der mærkværdige ting. Han ejer simpelthen indtil flere identiske eksemplarer af basics. Måske i flere farver. I det tilfælde, at det, der ikke må ske skete og kom til at ødelægge én af kopierne er Alexander beredt på det værste. “Better to be safe than sorry”-indstillingen hersker i skabet. SØD og UNDERLIG mand.

 

Bemærk de matchende røde sokker, der matcher det røde mønster på Alexanders t-shirt. Igen vises en detaljefreaky tendens. T-shirt: Interpol. Armbånd: gave fra lillesøster. Sorte bukser: cheap monday

 

Jeg spørger, hvad han bedst kan lide ved at bo på Frederiksbjerg. Det er dét, at han er så tæt på banegården, at han kan høre togene, siger han. Det er det bedste at falde i søvn til.
“Stationen er syv minutter væk. Og morgentoget til Berlin går 07:56.”

 

Lige et par Alexanders Third Ear-anbefalinger til lytning in the end:

#014 Mørk jul – er i går blevet lagt op igen i anledning af julen
#006 Den Anden Side
#021 Jagten på U534
#007 Patienten

 

Også podcastet Serial er en lille anbefaling – hvis man endnu ikke er stødt på det.

 

Closet Crash takker Alexander for besøget mange, mange gange. Vi er tilbage i 2015. Og vi GLÆDER os til at se jer igen.

 

Miss you alreday <3

 

Glædelig jul. Fra alle os (well. Camilla og jeg) til alle jer.

Skriv en kommentar