Aarhus stærkt repræsenteret til Nordic Startup Awards

Aarhus stærkt repræsenteret til Nordic Startup Awards

Startups fra Aarhus er nominerede til flotte priser ved Nordic Startup Awards. Endnu en gang viser det sig, at Aarhus rider på bølgen af kreativitet og iværksætteri.

 

Aarhus viser sig i sandhed at brage igennem de seneste år på iværksætterfronten. Det bliver nu anderkendt til Nordic Startup Awards, hvor samtlige Startups fra Aarhus er nominerede til anderkendende priser.

 

Startup Awards

Få har måske ikke hørt om Nordic Startup Awards. Men det er vigtigt at kende til, for du kan nemlig have en indflydelse på hvem, som vinder de flotte priser. Processen er i tre faser: National, regional og global. I Danmark har alle kunne stemme på dem, som man har ment fortjener en nominering til en eller flere priser til den nationale finale. En jury har vurderet stemmerne og placerer de endelige nomineringer. Herefter kan alle igen stemme, og vinderne for hver kategori går videre til den regionale finale – altså Nordic Startup Awards, og måske, helt til sidst, til Global Startup Awards.

 

Du kan være med til at stemme indtil d. 22. august via dette link. Syv af de nominerede har base i Aarhus og kan findes nomineret i hele otte forskellige kategorier. Nedenfor har vi dannet et kort overblik over det stærke hold af iværksættere fra postnummer 8000. VINKaarhus anbefaler, at du smider dine stemmer til følgende Aarhus Startups:

 

Startup of the Year

Be My EyesAarhusiansk app startup, der bringer synet tilbage hos blinde i hverdagens smp opgaver ved hjælp af videoforbindelse til folk og frivillige, som ikke er synshæmmede.

 

Lunar WayAarhusiansk app startup der gentænker din måde at bruge penge på en smart og ny måde.

 

Best FinTech Startup

Lunar Way

 

Best Newcomer

BookBitesen digital platform for børne- og ungdomsbøger, som skal styrke læstelysten på en ny måde.

 

Best Bootstrapped

SleeknoteStartup med mål at forbedre virksomheder og websiders leads og online marketing.

 

Best Food Tech Startup

ChefMadeEt aarhusiansk startup, som har skabt konceptet, hvor man smart og nemt kan hyre en kok til en særegen gastronomisk oplevelse til enhver lejlighed inden for hjemmets fire vægge.

 

Best Health/Lifestyle Tech Startup

MyMedCardsAarhusiansk app startup, som har til mål at højne kvaliteten og tilgængeligheden af informationer blandt sundhedsinstitutioner, offentlige som private.

 

Best Social Impact Startup

Be My Eyes

 

Best Coworking Space

Culture Workspaceet kreativt kontorfællesskab med et statisk miljø, hvor folk samarbejder på tværs af virksomheder og skriveborde. Fællesskabet er nytænkende og undersøger fremtidens arbejdsformer ved eksempelvis at lade virksomheder have satellitkontorer.

 

STEM, STEM, STEM!

Skriv en kommentar