Ren Kost & Krop

Ren Kost & Krop

Hvis du er én af dem, der forbinder helsekost med papagtige riskiks og melede mungbønner, så er Ren Kost & Krop stedet, som kan åbne din horisont.

Den økologiske købmandsforretning er fyldt til bristepunktet med nøje udvalgte luksusvarer. Der er gluten- og laktosefri produkter, eksotiske mel- og korntyper, frisk frugt og grønt, juicer, teer, kosttilskud, specialiteter fra fremmede himmelstrøg og en imponerende kødafdeling. Til den søde tand er der en overraskende velassorteret afdeling med chokolade, kiks og kager – sunde øko-kager, forstås. Ved kassen kan man desuden købe hjemmebagte økologiske og glutenfri brød og andet hjemmelavet mundgodt. Ren Kost er en af den slags forretninger som kalder på at blive udforsket. Og som kræver flere timer at undersøge til ende.

Butikken er altid godt besøgt, men det er ikke en hektisk stemning, der præger Ren Kost. Tværtimod. Her har folk ikke travlt. Kunderne går roligt rundt mellem hinanden og undersøger tålmodigt hylderne én for én. Over lavmælt samtale høres kun trægulvets knirken efter kundernes fodtrin. Økologisk kosmetik finder man i en separat afdeling, som med sin polerede, skinnende hvide indretning står i kontrast til den øvrige butiks afdæmpede træfarver.

Ren Kost er et farligt sted. Jeg køber altid mere end jeg burde. Fordi butikken er så pokkers indbydende med dens overflod af spændende varer. Jeg priser mig lykkelig for, at min cykel er udstyret med kurv både foran og bagpå. Så kan jeg nemlig også få fragtet herlighederne hjem.

Besøgt af: Lisbeth Burich

Hvor: Jægergårdsgade 43-45, 8000 Aarhus C

Hvornår: Man-tors 9.30-18, fre 9.30-19, lør 9.30-15

Hvorfor: Fordi du kan lide at gå på kulinariske opdagelser og fordi du værdsætter økologi – i den rækkefølge.

Mønt: Du skal være indstillet på at betale lidt ekstra for økologi. De har dog mange tilbud, som er værd at gå efter.

 

86195999 email

website facebook

Skriv en kommentar