Ø-Haven

Ø-Haven

Går du med en indre Søren Ryge i maven som bare gerne vil ud? Er altanen efterhånden så proppet med krydderurter og grøntsags-gøjl, at der knapt er plads til at sidde der mere? Så var det måske en ide at skrive sig op til en af de populære byhaver på Aarhus Ø! Her kan du nemlig få din helt egen lille plantekasse eller drivhus at plante i – det er kun fantasien og dine grønne fingre, der sætter grænser for hvilke spændende sager der kan dyrkes.

Er du ikke typen som gider passe og pleje en lille have, kan du sagtens nyde godt af Ø-Haven alligevel.  Den ligger simpelthen så smukt, lige ved vandet, og det er virkelig hyggeligt at gå tur der og følge med i hvordan alle planterne og grøntsagerne spirer. Om sommeren er der endda noget så eksotisk som høns at finde! Man kan også altid få sig en god snak med de folk som går og passer deres små haver, og nyde den gode havudsigt imens.

Ligesom planterne i haverne, spirer ny arkitektur hele tiden op på Aarhus Ø, så det bliver aldrig kedeligt at ligge vejen forbi, uanset om man interesserer sig for naturen eller arkitekturen.

Ønsker du din egen ø-have, så skal du blot skrive dig op ved at sende teksten ”øhaven” til 1919. Det koster alm sms-takst. Du vil derefter få besked når der er en have ledig til dig.

Besøgt af Silje Marie Schjødt

Hvor: Helga Pedersensgade, 8000 Aarhus Ø.

Hvornår: Altid, men det er nok sjovest om sommeren.

Hvorfor: Fordi Ø-haven og området deromkring er virkelig dejligt og særdeles søndags-gå-turs venligt.

Mønt: Ganske gratis.

 


website facebook

Skriv en kommentar