LYNfabrikken

LYNfabrikken

Udvendigt ligner selve LYNfabrikken en fabrikskube, men bag murene tænker de ud af boksen, og på kubens tredje etage serveres der kaffedrikke  i syltetøjsglas og meget andet.

Man føler sig velkommen på LYNfabrikkens kaffebar og flyder let ind i stemningen. Her kan man arbejde – hvis man altså kan finde stedet. Stedet findes i baggården.

Kreativiteten forføres af urbant flowmusik, borde og stole i forskellige former og farvede ledninger, der hænger ned fra loftet. Træfarver blander sig med hinanden. Stolene har hule rum i ryggen. Fyrfadslysene har striktrøjer på. Designernes produkter udstilles på væggene. På taget er højtalere forklædt som fuglehuse, og man kan fra tagterrassen nyde sommervejret og komme i øjenhøjde med ARoS’ regnbue.

LYNfabrikken er kontorhotel for selvstændige, kreative virksomheder. Derudover udlejer fabrikken mødelokaler i den gamle lynfabriksbygning i baggården. De afholder de foredrag kaldet LYNtalks, hvor både danske og internationale designere, arkitekter eller kunstnere  fortæller deres historier. Som udstillingsvindue på Vestergade finder man LYNfabrikkens: Boxen.

Besøgt af: Nanna Jakobsgaard Nielsen

Hvor: Vestergade 49B, Aarhus C

Hvornår: Mandag til lørdag fra 9.00-18.00

Hvorfor: Fordi det er et cool mødested til både hyggesnak og studiegruppen, og til hvem som helst, som måtte mangle en alternativ arbejdsplads.

Mønt: Typiske cafepriser og gratis wifi.

 

website facebook

Skriv en kommentar

Mit navn er Rune, og jeg er ejer af Det Bedre Selskab. Hos Det Bedre Selskab arbejder vi med online markedsføring. Som firmanavnet antyder, er vi... kreative til at finde på navne. Vores kreativitet, ærlighed og tillid til menneskeheden er med til at gøre os unikke.