LYNfabrikken

LYNfabrikken

Udvendigt ligner selve LYNfabrikken en fabrikskube, men bag murene tænker de ud af boksen, og på kubens tredje etage serveres der kaffedrikke  i syltetøjsglas og meget andet.

Man føler sig velkommen på LYNfabrikkens kaffebar og flyder let ind i stemningen. Her kan man arbejde – hvis man altså kan finde stedet. Stedet findes i baggården.

Kreativiteten forføres af urbant flowmusik, borde og stole i forskellige former og farvede ledninger, der hænger ned fra loftet. Træfarver blander sig med hinanden. Stolene har hule rum i ryggen. Fyrfadslysene har striktrøjer på. Designernes produkter udstilles på væggene. På taget er højtalere forklædt som fuglehuse, og man kan fra tagterrassen nyde sommervejret og komme i øjenhøjde med ARoS’ regnbue.

LYNfabrikken er kontorhotel for selvstændige, kreative virksomheder. Derudover udlejer fabrikken mødelokaler i den gamle lynfabriksbygning i baggården. De afholder de foredrag kaldet LYNtalks, hvor både danske og internationale designere, arkitekter eller kunstnere  fortæller deres historier. Som udstillingsvindue på Vestergade finder man LYNfabrikkens: Boxen.

Besøgt af: Nanna Jakobsgaard Nielsen

Hvor: Vestergade 49B, Aarhus C

Hvornår: Mandag til lørdag fra 9.00-18.00

Hvorfor: Fordi det er et cool mødested til både hyggesnak og studiegruppen, og til hvem som helst, som måtte mangle en alternativ arbejdsplads.

Mønt: Typiske cafepriser og gratis wifi.

 

website facebook

Skriv en kommentar