WEEKENDGUIDEN – UGE 51

WEEKENDGUIDEN – UGE 51

Selvom julen nærmer sig med hastige skridt, er der rig mulighed for at snuppe en velfortjent pause i sidste etape af juleræset. Weekendguiden denne uge byder på lidt af hvert – hvad end du er til fællessang, skak, julemarked eller andet. 

TORSDAG

Hyggelig strikke- og hæklecafé hos Yarnfreak denne torsdag! // Foto: Facebook-begivenhed

KNITNIGHT I YARNFREAK

Sted: Yarnfreak på Ingerslev Plads 2 Kl.: 16.00-19.00 Mønt: gratis

Skal torsdagen byde på andet end at jule, skal du finde strikketøjet frem og og tage til strikke- og hæklecafé i Yarnfreak. Vær dog opmærksom på, at der ingen undervisning er til dette arrangement.

FAIRBAR SYNGER JULESANGE

Sted: Fairbar Kl.: 20.00-22.00 Mønt: gratis, eksklusiv forplejning

Hvis du trænger til at få varmet stemmen op, når de dejlige julesalmer skal gennemgås på tirsdag, når det er juleaften, kan du allerede denne torsdag smøre ganen hos Fairbar, som inviterer til fællessang i en hyggelig jule-edition. De gode og populære julesange er fundet frem fra gemmerne, så du kan komme i julestemning!

 

 

FREDAG

Fredag rocker TRAIN for hjemløse i Aarhus. // Foto: Facebook-begivenhed

SKAK PÅ ALTANEN

Sted: Dokk1 Kl.: 10.00-12.00 Mønt: gratis

Vil du gerne spille skak, men mangler nogen at spille med? Så hop forbi Altanen på Dokk1 (udsigten for enden af rampen) og få udfordret din taktiske- og strategiske sans inden jul! Men bare rolig, hvis ikke du kan nu på fredag, spilles der skak hver fredag.

TRAIN ROCKER FOR HJEMLØSE

Sted: Train Kl.: 20.00-23.00 Mønt: afhænger af donation

TRAIN huser en støttekoncert, hvor alt overskud går til hjemløse i Aarhus. Trænger du derfor til at kridte danseskoene og skyde weekenden i gang med en god gerning, er det TRAIN, du skal smutte forbi. Vær opmærksom på, at billetter købes i forsalg via ticketmaster.dk og afhænger af din donation på enten 50 kr., 100 kr. eller 150 kr. (+ gebyr).

 

LØRDAG

Der er julehygge i Den Gamle By denne lørdag! // Foto: Facebook-begivenhed

JUL I DEN GAMLE BY

Sted: Den Gamle By Kl.: 10.00-18.00 Mønt: 0 kr. – 135 kr.

Hvis du interesserer dig for julens historie, er Den Gamle By et besøg værd. Du kan her opleve 400 års julehistorie i juleudstillingerne og høre, hvordan nutidens juletraditioner er blevet til. Jul i Den Gamle By finder sted indtil den 5. januar 2020.

JULEBANKO MED SØREN & CARSTEN

Sted: Vesterlauget Kl.: 21.15 Mønt: gratis, eksklusiv forplejning

Klokken 21.15 skyder Søren & Carsten atter årets julebanko igang på Vesterlauget. Der er købt 5kg(!) pebernødder ind. Men mens du venter på, at bankospillet går igang, kan du fra 17.30 købe en lækker ribbensandwich til kun 65 kr.

 

SØNDAG

Oplev det flotte julelys i Tivoli Friheden på søndag! // Foto: Facebook-begivenhed

KUNST- OG JULEMARKED I RIDEHUSET

Sted: Ridehuset Kl.: 11.00-17.00 Mønt: gratis entré

Søndag er det sidste chance for at besøge det store kunst- og julemarked i Ridehuset, hvor du kan opleve 80 forskellige stande med alverdens unikke og hjemmelavede varer. Markedet byder på julegave-potentiale, hvis du skulle mangle det absolut sidste.

JUL I FRIHEDEN 2019

Sted: Tivoli Friheden Kl.: 13.00-21.00 Mønt: 0 kr. – 170 kr.

Frihedens juleunivers er et besøg værd, hvis julestemningen rigtig skal findes frem denne fjerde søndag i advent. Her bliver du mødt af en 70 meter lang lystunnel, mere end 16 km juleranger og flere end 3000 udendørs julekugler. Melder sulten sig, eller mangler du at købe de sidste gaver? Så kan du også besøge den hyggelige bode-by, der huser både julemarked og madboder. Du kan opleve det flotte juleunivers indtil den 30. december 2019.

 

// Coverbillede: VINKredaktionen

Skriv en kommentar