Weekendguiden – uge 5

Weekendguiden – uge 5

 

Er du én af dem, der gerne vil ud og have en på opleveren i den kommende weekend, så læs med her i VINK’s Weekendguide uge 5 og find ud af, hvor du kan finde en gratis øl, det perfekte sted til en date, et awesome fastelavnskostume og meget mere.

 

Torsdag

Oplev improviseret comedy sammen med århusianske poetry slammere! // Foto: Facebookbegivenhed

Fernis på Pakhus 64

Sted: Pakhus 64. Kl.: 18.30. Mønt: Gratis

Torsdag har du mulighed for at komme til en unik fernisering på stemningsfulde Pakhus 64. Ferniseringen er en mindeudstilling for kunstner Ina Olsen, hvis kunst både udtrykker liv, brutalitet og smerte. Kunstner og underviser Lars Svanholm vil fortælle om Ina Olsens praksis som kunstner, hvorefter forfatter og arkitekt Louis Jensen gæster med en oplæsning. Der vil i øvrigt blive serveret suppe og øl til fem kroner.

 

Poetry slam og impro comedy

Sted: Teatret Svalegangen. Kl.: 20.00. Mønt: 50 kr.

Kom til det perfekte lillefredagsarrangement! Det bliver crazy, når improgruppen Blot til Lyst går sammen med en håndfuld århusianske poetry slammere og lader forberedte tekster glide over i improviseret comedy, der kommer til at inkludere publikum. Intet er lovet på forhånd, andet end et godt grin og en god start på den kommende weekend.

 

Fredag

Lær mere om universet på Ole Rømer Observatoriet denne fredag // Foto: Facebookbegivenhed

Farver og symboler

Sted: Dokk1. Kl.: 13.00-14.30. Mønt: Gratis (Men kræver tilmelding)

Er du vild med at afkode symboler og farver, så skal du smutte forbi Dokk1 på fredag, hvor polske Aleksandra Cieslak viser, hvordan vi kan snakke om og udtrykke os selv ved hjælp af former og farver.

 

Bobler og Brandes

Sted: Aarhus Universitet. Kl.: 19.00-20.30. Mønt: 25 kr. for studerende inkl. et glas bobler (Normalpris 50 kr.) og kræver tilmelding

Fredag lokker Folkeuniversitet med bobler til jer, der kommer og hører lidt om Georg Brandes og Det Moderne Gennembrud i Danmark. Tag dine venner fra fredagsbaren under armen og få genopfrisket dit pensum fra gymnasiet med et glas bobler.

 

Kom ud og se på stjerner

Sted: Ole Rømer Observatoriet. Kl.: 19.00-21.00. Mønt: 25 kr. (Kræver tilmelding)

Er du nørdet med stjernebilleder, eller skal du ud og imponere en date, så er en tur på Ole Rømer Observatoriet helt klart en tur værd. For kun 25 kroner vil du blive introduceret til astronomiens verden, observatoriets historie samt selvfølgelig muligheden for at kigge i de to moderne teleskoper i observatoriets store kuppel.

 

Fest med Stranger Things

Sted: Studenterhus Aarhus. Kl.: 21.00. Mønt: 40 kr (20 kr for studenterhusets medlemmer)

Venter du også utålmodigt på sæson 3 af science fiction-serien Stranger Things, så kom til den vildeste fest med andre Stranger Things-entusiaster i Stakladen denne fredag! Folk vil være udklædt, så spørgsmålet er bare, hvem – eller hvad – du vil være fra serien? Jeg håber personligt på en masse søde Dustin’er!

 

Lørdag

For både børn og voksne! Lav fede fastelavnskostumer på REUSE denne lørdag! // Foto: Facebookbegivenhed

 

Løb en tur og få en gratis øl

Sted: Mikkeller Bar i Jægergårdsgade. Kl.: 11.00. Mønt: Gratis

Fortrød du, at du ikke kom ud med vennerne til øl i går, så kom da tidligt i gang lørdag i stedet. Klokken 11 skal du tage med Mikkeller Running Club ud at løbe en lille tur og derefter hygge på Mikkeller med nye eller gamle bekendtskaber. Efter løbeturen vil der nemlig blive disket op med en gratis øl. Du skal hverken være medlem eller erfaren løber – her kan alle være med.  Så er lørdagen da skudt i gang på bedste vis!

 

Fastelavn er mit navn

Sted: REUSE. Kl.: 12.00-15.00. Mønt: Gratis

Fastelavn nærmer sig, og det betyder udklædning! Kom ned på REUSE på lørdag og lav det fastelavnskostume, du altid har gået og drømt om! Der er materialer til både kostumer og masker, og både børn og voksne er velkomne – og så er det oven i hatten helt gratis! 

 

Stoner rock

Sted: Studenterhus Aarhus  Kl.: 20.00. Mønt: 60 kr.-100 kr. 

Stakladen inviterer til stoner rock og præsenterer tre fede upcoming bands: IAmFire, Hjortene og Stone Cadaver, som beskrives som hårdtslående stoner-bands. Kom og skyd din lørdag i gang med psykedelisk, eksperimenterende og groovy musik og nyd en ½ liter fadøl til kun 20 kr. i studenterbaren. Det bliver mega fedt!

 

Søndag

Kom og lær salsa i Studenterhus Aarhus denne søndag. Alle kan være med! // Foto: Facebookbegivenhed

Eventyrlig audiowalk

Sted: Dokk1. Kl.:  10.00-16.00. Mønt: Gratis 

Tag ud på et lille søndagseventyr. Oplev en overraskende, fortryllende gåtur rundt på Dokk1 med denne Audiowalk. Kunstnerduoen Apperaat og Dokk1 præsenterer The Wooden Toy Truck Experience, hvor du fra din egen telefon hører musiknumre og fortællinger, der guider dig rundt i forskellige verdener inde og rundt om Dokk1. Du skal kun medbringe et åbent sind, en smartphone og hovedtelefoner, og hele eventyret varer kun 38 minutter.

Sandags-salsa

Sted: Studenterhus Aarhus. Kl.:  17.45. Mønt: 40-60 kr. 

Fik du ikke danset nok fredag og lørdag, så er der hjælp at hente! Søndag aften kan du komme ud og lære salsa eller få genopfrisket dansen, hvis du allerede er bekendt med den. Der er undervisning på niveauer – og helt nye! DJ El Kilo vil fyre op for latinmusikken, så du får en ægte salsa-feeling. Det bliver en festlig søndag, som får smilet til at holde hele mandag med!

Skriv en kommentar