Weekenden står for døren, og den kan bruges på en litterær oplevelse, to koncerter og en dansenat med en tilhørende visuel oplevelse. Men vi må heller ikke glemme, at vi nu tager hul på december, og julehyggen sætter for alvor ind. Derfor kan weekenden næsten kun afsluttes med et julemarkedsvisit.

 

Torsdag

Litterær aften på Løves

Sted: Løves bog- og vincafé Kl.: 19:00-22:00 Mønt: Gratis

Tag på litterær date med dig selv eller med dine bedste venner under armen på Løves bog- og vincafé. Her vil man få en litterær aften i selskab med tre forskellige forfattere, Jens Kristiansen, Sebastian Bune og Jonas Okholm Jensen, der alle vil præsentere spændende litteratur.

Imens man sidder og fortaber sig i de lyriske rytmer og spændende poesi, kan man med fordel nyde et glas vin, en kop kaffe, eller hvad man nu skulle have lyst til.

 

Fredag

Zar Paolo på TRAIN

Sted: TRAIN Kl.: 20:00-22:00 Mønt: 195

Har du trængt til en omgang god koncertoplevelse og endda sådan én af slagsen, du længe vil gå og mindes? Så går du ikke galt i byen med det aarhusianske band Zar Paulo, som meget vel kan gå hen og blive dit nye yndlingsband.

Der er fænomenal energi i de fem drenge, der giver den hele armen – hver gang. Og så er deres musik præget af en nostalgisk 80’er klang, der også indkapsler elektroniske lyde og rytmer, der helt sikkert vil få enhver til at stå og danse med.

Saml venneflokken og drag afsted mod en uforglemmelig aften på TRAIN. Men skynd jer – der er ikke mange billetter tilbage.

 

Funktion Mass: vol. 5 på Klub22

Sted: Klub22, Tage-Hansens Gade 2, 8000 Aarhus C Kl.: 19:30-05:00 Mønt: 50 kr.

Er du lidt mere til en ordentlig omgang fredags-floor, så har Klub22 programmet. Musikken leveres af diverse DJs, herunder bl.a. Kasger, Meluran og Vic20. Til musikken kan du, oven i hatten, få en visuel oplevelse af kunstnerisk karakter af Ojnsnolr, der helt sikkert vil sætte den gode gamle disko-kugle ud af spil.

Det bliver uden tvivl magisk.

 

Lørdag

Dune Messiah + Support: Meejah på HeadQuarters

Sted: HeadQuarters Kl.: 19:00-05:00 Mønt: 90 kr / 70 kr forsalg

Kan du ikke få nok af upcoming og spændende musik, så er der godt nyt. Dune Messiah, en københavnsk neofolk-artist, der har tournéret rundt i Europa, vender nu snuden mod HeadQuarters.

Dune Messiah er med sine to album-udgivelser og en single i rotation på P6 BEAT efterhånden blevet et navn, man skal holde øje med. Og du kan nu komme ind og høre musikken for en billig mønt. Med sig har Dune Messiah også support med bestående af Meejah. Meejah er et dansk-koransk band med en eksperimenterende lyd, som med garanti vil give dig en på opleveren og måske udvide din musikalske horisont.

Til sammen får man altså en lørdag i musikkens tegn i selskab med Dune Messiah og Meejah, der efterfølges af DJ og dans.

  

Søndag

Godsbanens julemarked

Sted: Godsbanen Kl.: 11:00-17:00 Mønt: Gratis

Vi skal dog ikke glemme, at vi nu har taget hul på december, og julehyggen nu for alvor er helt legitim.

Derfor kan du nu iklæde dig din nissehue og tage afsted mod de talrige julemarkeder i selskab med dine yndlingsmennesker – f.eks. på Godsbanens julemarked – for rigtigt at få julestemningen under huden. Der vil på markedet være en masse kunstnere, designere og håndværkere – både af professionel og amatør karakter. De medbringer alle deres arbejde. Måske du er heldig at finde en helt særlig og unik julegave.

Derudover er der jo intet julemarked uden julegodter. Derfor vil du også finde madboder, med alt hvad der hører julen til.