WEEKENDGUIDEN – UGE 4

WEEKENDGUIDEN – UGE 4

En hård måned med tung eksamenstress og alt for ambitiøse nytårsfortsætter kalder på en weekend med hyggelige kammeratstunder og sund selvforkælelse. Lad weekenden begynde!

TORSDAG

Vin og Petanque byder på vinkonkurrence denne torsdag // Billede: Facebook-begivenhed.

VINSMAGNING FOR STUDERENDE

Sted: Vin og Petanque Kl.: 19:00 Mønt: 150

Man kan ikke starte weekenden for tidligt, så hvorfor ikke bruge sin torsdag på at vende vinglas i vejret? Denne vinsmagning foregår i blinde, så du og dine kammerater kan gætte med på prisen. Ovenpå gætteriet får I naturligvis den store vin-tour, så I kan blive lidt klogere på favoritdrikken.

DE SÆRLIGE

Sted: Øst for Paradis Kl.: 18:30 Mønt: 115

Det er endnu for koldt til forlystelsesparker og rutsjebaner, men imens du venter på den slags sus i maven, så kan du hoppe på en følelsesmæssig rutsjebanetur fuld af indlevelse til premieren på den stormende fortælling om Stephane og Daouds kamp for at hjælpe autister i Paris. Filmen er både opløftende og foruroligende, imens de store følelser skildrer sociale udfordringer, der er en realitet for udsatte unge i et mangelfuldt og ekskluderende samfund.

FREDAG

En politisk komedie der udfolder sig i et familiedrama i Mungo Park Koldings nye teaterforestilling `Hva så Europa´ // Billede: Facebook-begivenhed.

HVA SÅ EUROPA

Sted: Teateret Svalegangen Kl.: 19:30 Mønt: 195

Et nyt årti er startet, og det kan kaste tanker om fremtiden af sig. Spekulerer du med den dybe bekymringsrynke i panden, så skal du synke ned i teatersædet til Mungo Park Koldings politiske familiekomedie. Et mystisk familiedrama udfolder sig over en sommerhustur. Konflikterne afspejler et kaotisk Europa i opløsning, og tvinger dig til at smile af de til tider absurde problemstillinger, der byder det næste årti velkomment.

VI OG DU: KONCERT INKL. NYTÅRSBUFFET

Sted: Art Gallery PS Kl.: 19:00 Mønt: 100

Udover duften af hokkaidosuppe så fyldes lokalet med jazz, pop og soul, når duoen Iris Marie Gusfre og Anne Ingrid Kiær kaster sig over mikrofonerne til denne fredagsbegivenhed. Hvis du gerne vil nyde nogle behagende toner til sine bobler, så tag et smut ind forbi Art Gallery PS og lyt til det norske makkerpar.

LØRDAG

`Fucking Åmål´ kan opleves lørdag i musikhuset // Billede: Facebook-begivenhed.

FUCKING ÅMÅL

Sted: Musikhuset Kl.: 20:00 Mønt: 200-280

Hvis din lørdag mangler lidt teenagedrama, så brug den på en teateroplevelse i stedet for en disko dasko bytur. Teaterversionen af den svenske kultfilm ‘Fucking Åmål’ er en ungdomskulturel fortælling om at forstå det, der er anderledes. Historien om Agnes og Elin i den begivenhedsforladte by Åmål handler om alt fra kærlighed til ensomhed med refleksioner over emner om mobning, seksualitet og selvmordstanker.

SOM MAN SIGER – MED PER VERS OG MICHAEL EJSTRUP

Sted: Dokk1 Kl.: 13:00 Mønt: Gratis

Per Vers kender du måske fra hans seneste album Knust kunst, hvori han har samplet masser af gammelt guld fra den danske sangskat. Nu griber hiphop-formidleren mikrofonen sammen med forskeren Michael Ejstrup til et arrangement om dansk talesprog. Hvis du er i den ærgerlige situation, at du ikke har din lørdag eftermiddag fri, så hold ørene åbne, for arrangementet er blot startskuddet til et større sprogprojekt med bl.a. en podcastserie, som man kan lytte med på.

SØNDAG

Live Vinyasa sætter lyd til din yoga // Billede: Facebook-begivenhed.

NYTÅRSYOGA M. LIVE VINYASA & MIRIAM SWARTZ

Sted: Yogastudiet MG47 Kl.: 12:30 Mønt: 150

Giv slip på det forgangne år med opløftende og styrkende yoga til improviseret, akustisk livemusik af Live Vinyasa. Benyt den rolige og fornyende atmosfære til at strække dig fri for anstrengelser og brug din søndag med fokus på dig selv.

FLAGSTANG MARKEDER

Sted: Musikhuset Kl.: 10:00-15:00 Mønt: Gratis

Mangler du mere nips til de overfyldte reoler? Eller måske mangler du en ny reol til mere nips? Så tag en kammerat under armen og brug en formiddag på at finde fristelserne mellem de mange boder på søndagens loppemarked.

 

// Coverbillede: VINKredaktionen

Skriv en kommentar