cropped-VINK-logo-sort.png

Vi befinder os nu i slutningen af september, og efteråret er for alvor ved at indfinde sig i dagligdagen. Dog skal vi ikke dvæle for meget ved den grå hverdag. I stedet skal vi kigge frem mod en festlig og farverig weekend, der venter lige rundt om hjørnet! Denne uges Weekendguide i uge 39 byder bl.a. på Chai&Litteratur, en teaterforestilling, og en række spændende koncerter. Nyd din sidste weekend i september, og få nogle dage spækket med skønne oplevelser!

Torsdag

Byen der rullede væk på Teater Katapult. // Coverbillede fra facebookbegivenhed

 

Byen der rullede væk – En forestilling om en by

Sted: Teater Katapult Kl.: 19.30 Mønt: Maks 90 kr.

Sæt dig til rette på Teater Katapult, og nyd forestillingen om Byen der rullede væk. En by tegnet af en gammel bibliotekar og som kunne foldes sammen som en bog. Forestillingens udgangspunkt er historier fra det virkelige liv rundt i landet, og som hver især har deres eget udgangspunkt for livet.
På scenen oplever du, hvordan historierne omsættes til nyskrevet musik og poesi og tilsættes flotte visuelle effekter. Forestillingen giver dig et dybtfølt indtryk af, hvor mange fortællinger, der egentlig væver sig ind i dét at bo i en by.

 

Mathias Heise Quadrillion på Café Støj

Sted: Café Støj Kl.: 20.00-22.00 Mønt: 300 kr.

Tag forskud på din weekend med manér, når Café Støj får besøg af den dygtige og talentfulde Mathias Heise, som med sit band byder på alt fra jazz og fusion til rock og funk. Der er musikalske stilarter for enhver smag, og selvom prisen kan synes at ligge i den høje ende, er der garanti for en optræden i særklasse!

 

Fredag

M a d k i o s k MAD og livemusik fra DJANGO AND THE SUCKERPUNCH SURFBAND. // Coverbillede fra facebookbegivenhed

 

Madkiosk – Mad og livemusik fra Django and the Suckerpunch Surfband

Sted: Institut for (X), Godsbanen Kl.: 18.30 Mønt: 185 kr.

På Institut for (X) kan du denne fredag opleve en sand surf-rock-optræden, der tager dig tilbage til de glade somre i de amerikanske 60’ere. Den behaglige lydkulisse danner de perfekte rammer for at nyde den lækre mad, som følger med i købet af din billet. Til musikken følger nemlig en omgang autentisk mexicansk mad serveret af Madkiosken. Alt dette får du for kun 185 kr., så det er bare med at slå til!

 

Yuri x Internazionale

Sted: TAPE Kl.: 20.30-23.30 Mønt: 70 kr.

Fredag aften står i den eksperimenterende musiks tegn, når Yuri og Internazionale slår pjalterne sammen og fusionerer for en aften på spillestedet TAPE. Kom forbi og oplev, hvordan to elektroniske musikuniverser mødes for at skabe en intens atmosfære præget af både dystopi, drømme, følelser og fantasi.

 

Lørdag

AySay releasekoncert x soulitate chaibar. // Coverbillede fra facebookbegivenhed

 

Releasekoncert med AySay

Sted: Frontløberne og Soulitate Chaibar Kl.: 19.00-21.00 Mønt: 30 kr.

På lørdag kan du opleve en skøn releasekoncert i hyggelige rammer hos Frontløberne i samarbejde med Soulitate Chaibar. Her står AySay klar til at præsentere deres nye EP Kervane. AySay iklæder deres folk-inspirerede musik moderne gevandter, der tager dig med til både Mellemøstens varme ørkenland og Nordens dybe natur.

 

Tøjbytte og Upcycling-project på Café Mellemfolk

Sted: Café Mellemfolk Kl.: 13.00-16.00 Mønt: Gratis.

Hvis du trænger til lidt nyt i din garderobe, eller har noget tøj liggende, du ikke længere bruger, så sving forbi Café Mellemfolk lørdag eftermiddag. Medbring det tøj du gerne vil af med, og byt dig til nogle nye lækre sager! Som en del af begivenheden har Café Mellemfolk inviteret RIOOTS til at komme forbi for at præsentere deres spændende upcycling-projekt. Her kan du hente inspiration til, hvordan du selv kan give dit gamle og brugte tøj et nyt liv igen!

 

Søndag

Tegneworkshop med Cast Ello. // Coverbillede fra facebookbegivenhed 

 

Prøv kræfter med tegningens kunst hos Ewdokia Shop

Sted: Ewdokia Shop Kl.: 11.00-13.00 Mønt: 150 kr.

Føler du dig i dit kreative hjørne om søndagen, står Ewdokia Shop klar med alletiders tegneworkshop. Du vil sammen med den kvindelige tegneserietegner Cast Ello blive guidet i tegningens kunst. Samtidig får du mulighed for at hente en masse lækker inspiration og udvikle nye teknikker, så dine næste værker vil sidde lige i skabet.
Når workshoppen slutter, har du tilmed lavet din helt egen zine, som du selvfølgelig får lov til at tage med hjem!

 

Chai&Litteratur med Jonas Eika

Sted: Soulitate Chaibar Kl.: 13.30-15.30 Mønt: 48 kr.

Søndag eftermiddag inviterer Soulitate Chaibar til Chai&Litteratur. Denne gang er det forfatteren Jonas Eika, som er blevet inviteret til at komme forbi og dele sine litterære betragtninger af de verdner vi i dag befinder os i som mennesker. Der er begrænsede pladser, så skynd dig at købe din billet. Du får i øvrigt et glas lækker chai med i prisen!

 

 Coverbillede: // Vink-redaktionen