Hvad end du nyder din sommerferie eller holder hjulene i gang, skal du ikke snydes for denne uges weekendguide fra VINK, som byder på alt fra gratis koncerter til en tur i drømmeland.
God fornøjelse, og husk at det også er helt okay at slappe af på sofaen med en god serie. Også selvom solen skinner udenfor!

Torsdag

PLANT DIT EGET TRÆ

Sted: Tivoli Friheden, Skovbrynet 5, 8000 Aarhus C Kl.: 13.00-15.30 Mønt: 20 kr.

Vil du gøre noget godt for miljøet og komme lidt tættere på naturen, så tag en tur i Tivoli Friheden og besøg Orangeriet, hvor du kan plante dit eget træ. Efterfølgende kan du tage det med hjem, hvor du kan se det vokse i takt med din stolthed over dine grønne evner. Du kan vælge at plante et træ af tomat, citron, abrikos, chili eller jordbær.


GRATIS KONCERT MED UPCOMING BANDS

Sted: Ridehuset, Vester Allé 1, 8000 Aarhus C Kl.: 15.00-23.00 Mønt: Gratis.

De lokale Aarhus-drenge fra Undertekst er sammen med københavnske Springer klar til at sætte en fest igang på Officerspladsen bag Ridehuset. Med adskillige flotte anmeldelser samt udsolgte koncerter i bagagen er der ikke længe til, de to bands bliver kæmpestore.
Hiv fat i dine venner og tag danseskoene på!

 

Fredag

UDSTILLINGEN “KULTUREN SÆTTER STRØM TIL SUNDHEDEN”

Sted: Dokk1, Hack Kampmanns Plads 2, 8000 Aarhus C Kl.: 10.00-15.00 Mønt: Gratis.

Kultur er vigtigt for vores mentale sundhed og giver os fællesskab og oplevelser. Sådan beskriver DokkX kulturen, som de kigger nærmere på i denne udstilling, der handler om, hvordan kultur og teknologi kan arbejde sammen, for at gøre kulturen tilgængelig for alle.
Besøg DokkX som befinder sig på niveau 2.2 på Dokk1, og besøg bl.a. et snoezelrum med lyd og lys, der stimulerer sanserne.

Udstillingen løber indtil d. 1. oktober 2021 og er åben tirsdag, onsdag og fredag fra 10.00-15.00, torsdag fra 13.00-18.00, samt den første lørdag i måneden fra 10.00-13.00.

 

BASSIN 7

Sted: Irma Pedersens Gade 2d, 8000 Aarhus C Kl.: når du har lyst Mønt: Gratis (hvis du kan modstå fristelserne).

På Aarhus Ø finder du Bassin 7, som byder på alt fra Havnebadet til is og kaffe. Tag badetøj på og hop i vandet eller prøv kræfter med wakeboarding hos Aarhus Watersports Complex. Du kan også slentre ned ad promenaden med en is i hånden, mens du nyder udsigten.

Lørdag

KOSTUMER FRA AARHUS TEATER

Sted: Dokk1, Hack Kampmanns Plads 2, 8000 Aarhus C Kl.: 10.00-15.00 Mønt: Gratis.

Kunne du tænke dig at få et smugkig ind i teatrets verden? På Dokk1 kan du se en udstilling af flere overdådige kostumer fra Aarhus Teater – skabt af teatrets huskunstner David Gehrt. Du kan bl.a. opleve kostumerne fra den Reumert-vindende sensation Erasmus Montanus.
Udstillingen kan ses på torvet på Dokk1 til d. 15. august 2021 i bibliotekets åbningstid.

 

Søndag

UDSTILLINGEN “VI DRØMMER”

Sted: Moesgaard Museum, Moesgård Allé 15, 8270 Højbjerg Kl.: 09.00-21.00 Mønt: 160 kr., 110 kr. for studerende.

Hvis du vil lidt ned i gear efter weekendens strabadser, kan du besøge Moesgaard Museum og træde ind i drømmenes verden. I samarbejde med museet har 54 antropologistuderende fra Aarhus Universitet stablet en udstilling på benene, som handler om drømme.
Du kan blive klogere på, hvad vores drømme betyder, hvad vi drømmer om og meget mere.

Coverbillede: // VINKaarhus